Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Konektor Slot Card > Nyambung SIM lan Kombo Konektor > Kertu SIM 6Pin Kanthi / Tanpa Konektor Pin Ngalih
Kertu SIM 6Pin Kanthi / Tanpa Konektor Pin Ngalih
  • Kertu SIM 6Pin Kanthi / Tanpa Konektor Pin Ngalih

Kertu SIM 6Pin Kanthi / Tanpa Konektor Pin Ngalih

    Min. Pesenan: 1000 Piece/Pieces

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: ATK-SIM6135AC782X

Interface Type: Other

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Copper

Gender: Other

Application: Other

Poles: Other

Pin: Other

Housing: Other

Classification: Other

Additional Info

Packaging: tas, kothak plastik, tape & reel

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk


Produsen: ANTENK ELEKTRONIK., CO. LTD.

Rega sing rebat, berkualitas tinggi, kiriman cepet, balesan cepet. UL, Roh, Reach liwati.

Slogan perusahaan: klompok wong, siji jantung, kerja bareng, bakal menang
Misi Perusahaan: Nyambungake Donya lan Nyambungake Mbesuk
Visi Corporate: Dadi Dhaptar Konektor Konektor sing Terkenal
Nilai: Rajin, Ngatur Syukur lan Kejujuran

Jeneng produk: Kertu SIM ATK-SIM6135AC782X 6Pin 1.35mm Dhuwur Kanthi / Tanpa Konektor Pin Ngalih

Cithakan TEKNIKAL

1. Watak Umum
Ukuran: 12.40L * 9.80W * 1.35H MM
Bobot: Approx0.50 ± 0.2g
Kekahanan: 3000 Siklus Min
2. Watak Ekstra
Ketahanan kontak: 50mΩ Khusus, 100mΩ max
Rintangan Penebat:> 1000MΩ / 500V DC
3.Solder
Vaporphase: 215 ° C, 30Sec.Max
Alur Balik Ir: 250 ° C, 5Sec.Max
Soldering Manual: 370 ° C, 3Sec.Max
4. Watak Ekstra lingkungan
Suhu Operasi: -40 ° C + 85 ° C
Kelembapan Operating: 10% ~ + 95% RH
ATK-SIM6135AC782X SIM Card 6Pin 1.35mm Height WithWithout Switch Pin Connector



Kategori Produk : Konektor Slot Card > Nyambung SIM lan Kombo Konektor

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki