Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Konektor Slot Card > Nyambung SIM lan Kombo Konektor
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Nyambung SIM lan Kombo Konektor

Kategori produk dari Nyambung SIM lan Kombo Konektor , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Kertu Sim , Blok Terminal pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor Kartu Pc Sim R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Nyambung SIM lan Kombo Konektor Supplier

Antenk nglangkungi produt konektor konektor dening konektor Kertu SIM (SIM) kanthi 6 kontak lan opsional kontak tambahan 2 minangka bagean produk.

Antenk nawakake SIM, mikro-SIM, ChipSIM lan konektor Combo microSD / SIM kanggo pasar piranti seluler. Konektor kertu SIM nawakake versi sirkuit 6 lan 8 supaya bisa nambah memori ing hardware.
Saklajengipun, Sokong Kartu micro-SIM duwe gaya push-pull, hinged lan push-push kanggo nyedhiyakake fleksibilitas desain maksimal. Konektor lan Pemegang ChipSIM kasedhiya minangka produk standar utawa adat kanthi akeh fitur sing ramah pangguna. Lan nalika desain mbutuhake kertu mico-SD lan -SIM, Konektor Kombo microSD / SIM SIM ngatasi ruang sing diasilake lan entuk tantangan sing luwih apik tinimbang saingan kanthi menehi sikil cilik, dhuwur-profil dhuwur lan gampang dijupuk maneh


Konektor kertu SIM
Konektor kertu SIM dirancang kanggo omah kertu SIM (piranti memori data memori flash elektronik sing digunakake kanggo nyimpen informasi digital) lan bisa digunakake nalika nyambung menyang papan sirkuit.SIM lan Konektor Kartu Kombo
Konektor Card Combo SIM lan SIM / SD nyedhiyakake fitur pangguna pungkasan lan protèktif ing desain kompak kanggo piranti seluler nggunakake teknologi GSM, GPRS, SMS lan MMS


Nyambung SIM lan Kombo Konektor

Kategori: Soket Kertu Memori
Jinis Produk: Kombo SD / SIM, Mini, Micro, Nano, Blok, Chip
Pitch: 1.10 - 7.32mm
Jenis Ejector: Bar-Push, Push-Pull, Push-Push, Pull-Lever, Blok, Pandhuan lan Pamilik


Fitur lan mupangat konektor kertu SIM
Konektor kertu SIM sing sampeyan pilih bakal gumantung saka ukuran kertu. Contone, ana konektor kertu SIM kanggo pas mini, mikro lan nano.

Fitur lan mupangat bisa kalebu:
poin sambungan kanggo soldering gampang lan aman menyang papan sirkuit sing dicithak.

Aplikasi konektor kertu SIM
asring digunakake ing aplikasi elektronika konsumen, kayata kamera digital, pamuter audio portebel lan piranti komunikasi data liyane. Konektor kertu SIM umume ditemokake ing ponsel.

Konektor kertu SIM Aplikasi
Telpon Smart lan Piranti Seluler
Ponsel

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki