Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake SCSI Series
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Sambungake SCSI Series

Kategori produk dari Sambungake SCSI Series , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Scsi , Setengah Pitch Scsi Konektor pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Scsi Mimpin Half Pitch lanang R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Bagean HPCNS SCSI

Liyane

Bagean SCSI plastik

Liyane

Bagean panutup SCSI logam lanang

Liyane

Bagean panutup SCSI Plastik

Liyane

Bagean SCHDCI-90 ° SCSI

Liyane

Seksi Tipe SCSI

Liyane

Seksi DIP SCSI-90 °

Liyane

Seksi DIP SCSI-180 °

Liyane

Bagean SDR + V.26 SCSI

A Small Komputer Sistem tampilan (SCSI) konektor, uga pounced minangka [scuzzy "konektor, digunakake kanggo fisik nyambungake lan nransfer data ing antarane komputer lan piranti peripheral.

SCSI minangka antarmuka sistem komputer cilik, yaiku standar prosesor independen sing digunakake kanggo antarmuka level sistem ing antarane komputer lan piranti cerdas (hard disk, floppy, drive optik, printer, scanner, lsp). Iku standar antarmuka universal sing cerdas, sing nduwe fungsi komunikasi karo macem-macem jinis periferal. SCSI nggunakake antarmuka piranti lunak standar ASPI (antarmuka program SCSI) supaya driver bisa komunikasi karo adaptor SCSI sing dipasang ing komputer. Antarmuka SCSI digunakake kanthi nggunakake teknologi transmisi data kanthi kacepetan ing minicomputers. Antarmuka SCSI duwe akeh kaluwihan, kayata macem-macem aplikasi, multitask, bandwidth sudhut, panggunaan CPU sing kurang, lan plug panas.


Konektor SCSI jinis lan antarmuka

Konektor 50-pin pinunjul : konektor Centronics 50-pin minangka konektor SCSI sing akeh digunakake. Konektor eksternal mung, Centronics minangka konektor SCSI-1 sing katon padha karo kabel Centronics sing dipasang ing printer port paralel. Kabel 50-pin Centronics ana ing gaya lanang lan wadon, lan pengubah jender lan konverter kabel umume kasedhiya. Sanajan digunakake ing piranti SCSI lawas lan enclosure drive external, antarmuka iki ora digunakake maneh, amarga kecepatan sing dawa lan dawa kabel cendhak.
Konektor 50-pin kanthi kapadhetan dhuwur: konektor 50-pin kanthi kapadhetan digunakake ing scanner lan drive Jaz. Iki minangka salah sawijining konektor SCSI sing luwih umum lan biasane digunakake kanggo nyambung piranti SCSI-2. Loro ujung kabel biasane lanang 50-pin, dene soket ing adaptor host lan piranti eksternal minangka wanita 50-pin.


Konektor DB 25-pin: konektor DB 25-pin utawa D Sub 25 minangka konektor sing umume digunakake. Konektor iki digunakake kanggo printer paralel lan serial saliyane ing akeh piranti liyane sing kasedhiya. Loro ujung kabel biasane lanang 25-pin, dene soket ing adaptor host lan piranti eksternal minangka wanita 25-pin. Kabel iki meh dadi konektor eksternal.
Cathetan: Kabel DBSI-25 ora kompatibel lan ora digunakake minangka kabel serial utawa printer; kabel serial lan kabel printer ora kudu digunakake utawa dipasang menyang adaptor SC-25 SCSI. Sampeyan bisa nyithak adaptor host SCSI utawa motherboard kanthi nggunakake kabel sing salah. Kabel tandha minangka cara paling apik kanggo ngindhari iki.
Konektor IDC50: IDC50 minangka konektor SCSI internal paling umum. Iku meh padha karo kabel pita internal IDE standar. Kabel IDC50 SCSI luwih akeh banjur kabel pita IDE; nyatane, biasane kabel internal standar paling gedhe sing digunakake. Iki minangka kabel SCSI-2 10MBps standar SCSI-2 standar. Akeh kabel sing murah mung nduwe loro utawa telu konektor, ngidini piranti siji utawa loro dipasang ing kabel kasebut. Kabel pitung piranti kasedhiya, sanajan asring larang lan mbutuhake kasus gedhe, amarga kabel bisa dawane papat utawa limang dawane.
Konektor High-Kapadhetan 68-pin: Konektor 68-pin kanthi kapadhetan dhuwur yaiku konektor SCSI sing dipilih kanggo adaptor lan perforum SCSI-3. Ana versi kabel internal internal sing meh padha banget karo konektor IDC50. Akeh kabel sing murah mung nduwe loro utawa telu konektor, ngidini piranti siji utawa loro dipasang ing kabel kasebut. Kabel pitung piranti kasedhiya, sanajan iku asring larang banget lan mbutuhake kasus gedhe, amarga kabel bisa dawane telung utawa luwih. Loro ujung kabel njaba biasane lanang 68-pin, dene soket ing adaptor host lan piranti eksternal yaiku wanita 68-pin.


Penyambung Micro-Centronics SCA 80-pin: S CA dadi panyambungan Sambung Tunggal, jinis konektor disk drive sing kalebu pin sambungan kanggo kabel listrik uga kabel data. Konektor SCA nggunakake plug lan soket 80-pin kanggo nyambungake periferal. Konektor iki nggabungake daya, saluran data, lan konfigurasi ID kanggo instalasi lan mbusak cepet. Konektor SCA biasane ditemokake mung disk hard disk SCSI sing dhuwur. Antarmuka SCA dirancang kanggo nyedhiyakake koneksi standar kanggo sistem sing nggunakake drive sing bisa dicekel panas. SCA ndadekake swadine hard disk SCSI luwih gampang tinimbang nganggo kabel SCSI, plug, lan soket tradisional. Adaptor ngidini drive SCA pas karo kandang SCSI standar.

SCSI SFF 8482 : Uga diarani "4x internal" dening sawetara vendor. Iki minangka konektor sing duwe faktor wangun sing padha karo SATA kanthi tambahan "benjolan" kanggo ngunci khusus kanggo SAS. (Drive SATA bisa dipasang menyang pengontrol SAS, nanging drive SAS ora bakal bisa digunakake karo pengontrol SATA; mula, kebutuhan kanggo tombol kunci ing konektor.) Minangka jeneng kasebut, tegese bisa digunakake sacara internal, yaiku, ing njero. kasus komputer.

SCSI SFF 8484 : Uga diarani "32-pin" utawa "MultiLane". Iki konektor Kapadhetan dhuwur biasane dimaksudake kanggo plug menyang motherboard, controller, utawa backplane dhewe. Kabel karo konektor iki ing siji biasane duwe papat konektor SFF 8482 ing sisih liya.
Serial Attaced SCSI SFF 8470: Uga diarani "4x external" dening sawetara vendor. Iki mung versi SFF 8484 sing kudu digunakake karo eksternal (yaiku, ora ditemokake ing kasus).

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki