Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Konektor D-Subminiatur > Konektor Nyambung D-SUB Kanan
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Konektor Nyambung D-SUB Kanan

Kategori produk dari Konektor Nyambung D-SUB Kanan , kami produsen khusus dari Cina, Sudut tengen Densitas standar D Sub Konektor kontak mesin , Konektor Densitas Tinggi D-S tengen Kanan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Sudut tengen Densitas standar D Sub Konektor prangko kontak R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Konektor Nyambung D-SUB Kanan Supplier

Keterangan Konektor Angle D-SUB Kanan

D-sub sudut sing tepat minangka solusi konektor sing cocog kanggo aplikasi ing ngendi papan kanthi premium lan ora ana ruangan panyambungan & cabling. Metu kabel sudut 90 ?? ° ngidini kanggo nambah pilihan sing bisa ditambah lan katrampilan kanggo desain sing luwih ketat, kabutuhan aplikasi sing luwih kompak kayata server komputer lan robotik industri.


Seri Sambungan D-SUB standar Antenk RIight sing kalebu:

Machin Maket D-Sub standar

Deleng Bunder Kanan D-Sub sing Deleng
D standar & HD D-Subs SMT Angle Kanan & RA Zero Liwat Lubang
VGA liwat port PS Dual PS / 2


Seri Panyambung Densitas D-SUB Antenk RIight Angka kalebu:

Ukuran Densitas Dhuwur D-Sub Dhuwur
Machines Densin Dhuwur D-Sub Dhuwur
Dual-Port D-Sub
D standar & HD D-Subs SMT Angle Kanan & RA Zero Liwat Lubang
Ukuran Densitas Dhuwur D-Sub Dhuwur


Nyambungake Antenk's RIight Angle D-SUB   Pilihan

Cacahe Lembu

Ukuran kerang

Gaya Dipasang

Paket

Gender

Shell


PASARAN TARGET / APLIKASI

Komunikasi

Dhasar Dasar

Ngalih

Transmisi

Garis Pelanggan Digital Asymmetric (ADSL)

Data

Komputer / laptop

UPS, Sistem panyimpenan

Router, Server

Printer, Copiers

Konsumen

Elektronik Konsumen

Kothak-kothak Top-top

Meter energi

Industri & Alat

Robotika

Ngontrol drive

Perlengkapan Tenaga

Alat Medis

Peralatan Tes

POS & terminal genggem

Energi sing bisa dianyari

Kamera Pengawasan

Otomasi Kantor

Meta Parking

Mesin Game

Militer

Militer

Avionics

Peralatan Militer


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki