Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Penyambung D-Sub anti banyu & Seri adaptor D-SUB > Konektor Sambungan D-sub Kanan IP66 IP67
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Konektor Sambungan D-sub Kanan IP66 IP67

Kategori produk dari Konektor Sambungan D-sub Kanan IP66 IP67 , kami produsen khusus dari Cina, Dirating Tengger D-Sub IP67 , Anti banyu sisih tengen D-Sub pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor Densitas Lenthing Dustin Lantai standar D-Sub R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Konektor Sambungan D-sub Kanan IP66 IP67 Supplier

Konektor d-sub IP66 / IP67 anti banyu-Dirancang kanggo Kinerja IP

ANTENK wis nggawe konektor d-sub IP66 / IP67 sing anti banyu sing nggunakake teknologi seprotean properti, sing njaga ukuran fisik lan tapak sikil sing padha minangka produk d-sub standar.

Baris Antenk konektor d-sub anti banyu nggunakake teknologi sealing inovatif kanggo ngilangi kebutuhan kanggo desain ulang ulang lan papan PC nalika ngetrapake upgrade IP67. Konektor iki dirancang kanggo aplikasi sing mbutuhake perlindungan saka semprotan abot utawa kena infeksi sithik. Konektor kasedhiya ing jinis gunung sudhut vertikal lan sisih tengen uga cangkir sing adol kanggo aplikasi kabel mount panel. D-Subs standar kasedhiya ing 9 pin, 15 pin, lan 25 posisi pin, lan kapadhetan D-Subs kasedhiya ing 15 pin, 26 pin, lan 44 pin posisi


Aplikasi saka konektor d-sub anti-anti anti banyu :
Tangan komputer, scanner, lan printer sing digunakake ing njobo
Sensor, gauge, lan logger data sing digunakake ing njobo
Peralatan industri lan Kedokteran sing biasane diluncurake
Transmitters lan beacon darurat sing tundhuk pasrah sementara
Sistem pemasangan gas, Listrik, lan Banyu sing wis nampilake elektronik Grid Smart
Peralatan generasi listrik portebel (Gen Sets)
Elektronik prau lan Komersial (Radio, Scanner, Radar, DC Power Port)


IP67 D-SUB | CIRI KONKTOR WATERPROOF & TAMPILAN
Daya Sinyal / Dhuwur ing ukuran standar 6
(Standard: 9 pin, 15 pin, 25 pin; Kapadhetan Tinggi: 15 pin, 26 pin, 44 pin)
Kombo-D / Daya Tinggi ing macem-macem konfigurasi:
(3W3, 5W5, 7W2, 9W4, 11W1, 13W3, 13W6, 17W2, 21W1, 21WA4)
Piala Solder, Pilihan Menegak & Pilihan Gunung Angle Kanan
Contone Machined Machined Kontak
3 Pilihan Daya amp / 5 amp / 20 amp / 40 amp
Penginapan ° C nganti + 105 ° C Range suhu suhu operasi


Konektor Sambungan D-sub Kanan IP66 IP67   kasedhiya ing

3 ukuran / posisi industri: Standard Kapadhetan (9 pin, 15 pin, 25 pin).
Ayat lanang lan Wanita

Konektor Sambungan D-sub Kanan IP66 IP67
Shell: Baja karo Plate Nikel.
Insulator: termoblastik sing kapenuhan kaca. UL menehi rating 94V-O
(260 ° proses temp kanggo aplikasi papan)
Kontak Machined:
Pria lanang - Kuningan
Plating: Emas Flash ing kabeh kontak.
IP67 Anget D-Sub Kanan: Informasi tertutup

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki