Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung Kabel Ribbon Series
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Sambung Kabel Ribbon Series

Kategori produk dari Sambung Kabel Ribbon Series , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Kabel Ribbon , Penyambung kabel pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Majelis kabel R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Konektor Box Box

Liyane

Penyambung Header Latch

Liyane

Nyambung Konektor IDC

Liyane

Konektor IDC Putih

Liyane

Konektor IDC Abang

Liyane

Celup Konektor IDC

1.ANTENK Konverter Penapisan penapisan dirancang kanggo mungkasi kabel kanthi cepet lan efektif kanthi macem-macem. Gaya terminasi IDC wis pindhah lan dileksanakake ing macem-macem gaya konektor amarga linuwih lan uga gampang digunakake. Klik ing bagean sing cocog ing ngisor iki gumantung saka konektor utawa aplikasi sing dipilih.


2. Produk liyane digunakake ing peralatan elektronik, kayata monitor, instrumen elektronik, motherboard komputer, papan kontrol sing dikontrol program, LED, kamera digital, pamuter MP4, macem-macem disk panyimpenan sing bisa dicopot, telpon tanpa kabel, ceramah walkie, ponsel , peralatan omah digital lan dolanan elektronik, sepur kanthi kacepetan dhuwur, penerbangan, stasiun komunikasi, Militer lan sapiturute

MFCM01 -XXXXX1.27mm Micro Match Socket 180° SMTMFCR01 -XXXX 1.27mm Micro Match Socket 90° DIPMFCS01 -XXAXX 1.27mm Micro Match Socket 180° DIP



SPESIFIKASI
Rating Saiki: 1.0Amp
Rintangan Penebat: 1000MΩ min
Ketahanan kontak: 20mΩ max
Tahan voltase: 500V AC / DC
Suhu Operasi: -40 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Hubungi: Perunggu Phosphor
Plating kontak: Au Over Ni
Bahan Insulator: Plastik Suhu Tinggi UL94V-0
                                               



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki