Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung Rectangular I / O Series
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Sambung Rectangular I / O Series

Kategori produk dari Sambung Rectangular I / O Series , kami produsen khusus dari Cina, Penyambung Rectangular , Nyambungake Rectangular I pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor Rectangular O R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Konektor Firewire IEEE 1394

Konektor I / O konektor
Antenk nawakake linear produk konektor I / O sing kalebu kalebu USB, HDMI, D-Sub, Jacks Modular, SFP, QSFP +, CXP, iPass +, iPass + HD lan liya-liyane. Saliyane konektor standar I / O lan majelis kabel sing cocog. Entuk macem-macem solusi konektor Input / Output standar kanggo komunikasi data kanthi kacepetan dhuwur, insinyur Antenk bisa ngrancang solusi khusus. Pilihan ekstra konektor I / O lan majelis kabel sing cocog kalebu macem-macem solusi generasi sabanjure. Kabeh konektor I / O duwe macem-macem pilihan orientasi, uga penawaran gunung PC lan kabel.

Antenk ngembangake lan nemtokake I / O sing berprestasi tinggi ing macem-macem industri. Iki kalebu SAS, SATA, PCIe, HSSG, FIBER CHANNEL, INFINIBAND, IEC, CEA, IEEE, VESA, USB lan liya-liyane.


Aku / O Aplikasi Konektor
Produk Konsumen / PC
Produk Jaringan / Telekomunikasi
Produk Ponsel
Produk Industri

Antenk bisa ngirim pilihan standar lan adat konektor I / O ing ngisor iki:
1394 Konektor
Nyambung Sentral
Penyambung D-Sub
Konektor DVI
Nyambung Port konektor
Penyambung HDMI
Setengah Pitch SCSI Konektor
Nyambung USB
Konektor V.35
Konektor OBD

Spesifikasi Umum / Konektor O

AF chen SMT-USBIMG_0886-USB

KARAWATAN ELEKTRIK
Hubungi Rating Saiki: 5Amperes.
Dielectric Kanthi.
Tegangan Kanthi Dielektrik Kanthi: AC 1000Vr.ms
Rintangan Penebat: 500 Megohms Paling Minimal ing DC500V.
Resistance Hubungi: 25 Milliohms maksimal.
Suhu Operasi: -55 ℃ ~ 105 ℃.

DP01-FXXXXX D-SUB PCB Female Dual Row Straight(stamped Pin)

MATERI:
Kenalan: Kuningan.
Insulator: PBT, UL94V-O Dinilai.
Shell: Cold Rolle Steel.
Logam Watertight Logam: PBT, UL94V-0.
O-Ring: Silicone.

CATETAN:
Posisi: 09PIN, 15PIN, 25PIN, 37PIN.




Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki