Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Penyambung PLCC
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Penyambung PLCC

Kategori produk dari Penyambung PLCC , kami produsen khusus dari Cina, Soket Plcc , Konektor Plcc pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Nyambung Konektor Plcc R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Penyambung PLCC Supplier

Konektor Siri Antark PLCC Sithik profil, soket tembok tipis sing dirancang kanggo ngowahi kripik sing dituntun plastik dadi format PCB sing terus-terusan ing garis pusat .100 "garis tengah .Antenk desain kontak cap presisi unggul sing tepat nyedhiyakake kontak, kontak penylametan dhuwur kanggo kabeh ukuran chip.

PLCC Connector

Penyambung PLCC -PLCCSockets
Soket PLCC minangka komponen sing nyambungake operator chip menyang sirkuit elektronik liwat teknologi lumahing utawa liwat bolongan.
Pelaku usaha chip lead plastik (PLCC) digunakake ing teknologi lumahing gunung ing ngendi sirkuit elektronik diprodhuksi, lan komponen kudu dipasang utawa dipasang langsung menyang papan sirkuit dicithak (PCB). Pembawa chip diselehake ing soket PLCC, sing dipasang ing permukaan utawa uga teknologi liwat-hole. Piranti khusus sing disebut ekstraksi PLCC dibutuhake kanggo mbusak operator chip saka soket PLCC.

Apa soket PLCC sing digunakake?
Soket PLCC digunakake ing aplikasi lumahing gunung (SMD) lan aplikasi teknologi lumahing gunung (SMT). Soket PLCC digawe saka wesi tembaga sing ukurane kompatibel ing aplikasi getaran tinggi / getaran sing dhuwur. Soket PLCC digawe saka tembaga rol godhong migunani kanggo aplikasi komputer murah.

Jinis soket PLCC
Loro kategori utama soket PLCC yaiku:
Soket PLCC lumahing-gunung, sing digunakake ing piranti sing sensitif panas saka proses refleksi. Iki ngidini panggantos komponen tanpa nggawe desain ulang utawa nggarap PCB kabeh.
1.27mm Pitch Female PLCC Socket, 44 Way SMT, Tin over Nickel Plated Contacts 1A
Teknologi soket bolongan PLCC perlu nalika piranti mbutuhake program mandiri kanthi drive lampu kilat utawa piranti memori. Iki uga migunani kanggo kegiatan prototyping yen dibungkus kabel.
1.27mm Pitch Female PLCC Socket, 44 Way, Through Hole, Tin over Nickel Plated Contacts 1A

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki