Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake SCSI Series > Bagean SCSI plastik
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Bagean SCSI plastik

Kategori produk dari Bagean SCSI plastik , kami produsen khusus dari Cina, Bagean SCSI plastik , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Bagean SCSI plastik Supplier

Antarmuka SCSI minangka antarmuka umum, sing bisa nyambung adaptor host lan wolung pengontrol periferal SCSI ing bis SCSI. Piranti peripheral bisa kalebu disk, tape, CD-ROM, disk disk optik ulang, printer, scanner lan peralatan komunikasi, lsp.
● SCSI minangka antarmuka tugas kanthi fungsi arbitrase bus. Pelbagai periferal sing dipasang ing bis SCSI bisa bebarengan. Piranti ing SCSI nuduhake bis padha.
● antarmuka SCSI bisa ngirim data kanthi diselarasake utawa kanthi ora pati seru, tingkat transmisi sing seger bisa tekan 10MB / s, lan tingkat transmisi asynchronous bisa tekan 1.5mb / s.

● nalika antarmuka SCSI disambungake menyang piranti eksternal, kabel nyambungake bisa nganti 6m.

Antarmuka sistem komputer sithik (SCSI) minangka standar prosesor independen sing digunakake kanggo antarmuka level sistem ing antarane komputer lan piranti cerdas (hard disk, floppy drive, optical drive, printer, scanner, lsp). SCSI minangka standar antarmuka universal sing cerdas

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki