Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung Kabel Ribbon Series > Konektor IDC Abang
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Konektor IDC Abang

Kategori produk dari Konektor IDC Abang , kami produsen khusus dari Cina, Konektor IDC Abang , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Konektor IDC Abang Supplier

Konektor IDC Abang: Konektor otomotif konektor IDC minangka jinis komponen sing asring dihubungi teknik elektronik lan tenaga teknis. Fungsine gampang banget: ing sirkuit diblokir utawa diisolasi ing antarane sirkuit, nyiyapake jembatan komunikasi, supaya aliran saiki, dadi sirkuit kanggo nggayuh fungsi sing dituju. Bentuk lan struktur konektor mobil bisa diganti. Utamane kaperang saka papat komponen struktural dhasar: kontak, cangkang (gumantung saka macem-macem) lan insulator.













Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki