Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Konektor Socket IC > Babad Pustaka PGA
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Babad Pustaka PGA

Kategori produk dari Babad Pustaka PGA , kami produsen khusus dari Cina, Soket PGA , Soket mPGA pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Soket Sirkuit terintegrasi R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Babad Pustaka PGA Supplier

Soket PGA Grid Array Soket
Asuransi kothak pin, sing asring disingkat PGA, minangka jinis paket sirkuit terintegrasi. Ing PGA, paket kasebut persegi utawa persegi, lan pin kasebut disusun kanthi larutan biasa ing sisih ngisor bungkus kasebut. Pin kasebut biasane dipasang jarak 2,54 mm (0.1 "), lan bisa uga ora nutupi kabeh garis ngisor paket kasebut.
PGA asring dipasang ing papan sirkuit sing dicithak nganggo metode bolongan utawa dilebokake menyang soket. PGA ngidini luwih akeh pin saben sirkuit terintegrasi tinimbang paket sing lawas, kayata paket dual in-line (DIP).

Soket & Babagan PGA
Saku lan Adaptor meksa Pin Grid Array (PGA) sithik kasedhiya ing macem-macem insulators RoHS sing dienggo atusan pilihan terminal mesin screw-machined. Sakbenere tilas PGA bisa diakoni, kalebu pola interstitial.

Soket & Babagan PGA   Ringkesan
Konstruksi awet kanggo aplikasi apa wae
Wangun macem-macem bahan, dawa, lan ukuran
Cara efektif biaya kanggo ngganti, ndandani, utawa upgrade piranti PGA
Pilihan unik kayata terminal preform solder ngilangi kebutuhan gelombang ing aplikasi SMT / Thru-hole sing dicampur
Insulator komplèks RoHS lan terminal mesin pemutar skru kompatibel karo pangolahan gratis timbal - pilih salah sawijine Plate Matte Tin / Gold (MG) utawa Emas / Emas (GG)

Soket Pin Grid Array (PGA) Antenk
Sirkuit komplek sing kompleks banget larang regane kanggo risiko ngateri langsung menyang sirkuit terintegrasi (ICs) sing larang. Nganggo soket yaiku wangsulane. Panggunaan soket nawakake kaluwihan sing mbuktekake biaya efektif lan nggawe desain papan.

Garis soket prosesor Antenk dirancang kanggo nggunakake paket mikropemproses adhedhasar Intel- lan AMD. Jinis soket kalebu Uploaded kothak darat (LGA), larutan kothak pin micro (mPGA), lan PGA kanthi gaya sisipan nol nganti kurang. Soket mPGA lan PGA dirancang kanggo macem-macem paket mikropemproses kanggo PC notebook, PC desktop, lan server. Kanggo aplikasi khusus, soket kompresi bisa dikonfigurasi kanggo aplikasi khusus.

mPGA / PGA (ZIF)
Soket kasebut nyedhiyakake antarmuka sisipan nol (ZIF) nol kanggo paket mikropemproses PGA lan dipasang ing PCB kanthi soldering teknologi permukaan (SMT). Soket PGA kasedhiya ing tataran nganti 989 posisi kanthi pengungkit tunggal, driver ngawut-awut, lan cara aktuasi hex wrench.
Soket PGA (LIF)
Soket iki utamane digunakake kanggo aplikasi tes paket mikropemproses nggunakake lampiran liwat bolongan menyang desain PCB. Hubungan kasebut yaiku lengen klambi njaba nganggo mesin kanthi kontak cap lan dibentuk utawa nggambar. Tuntuhan khusus kasedhiya ing luwih saka 1,000 posisi.

Jinis Soket Grot Array (PGA)
mPGA
PGA

PGA

Soket PGA Aplikasi Khusus :
Ngilangake pemusutan lencana, nggampangake visibilitas sendi solder, pemasangan komponen profil rendah utawa pemasangan papan.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki