Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Serangan Blok Terminal > Bagean Terminal Blok Terminal PCB
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Bagean Terminal Blok Terminal PCB

Kategori produk dari Bagean Terminal Blok Terminal PCB , kami produsen khusus dari Cina, Blok Terminal Skru PCB , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Bagean Terminal Blok Terminal PCB Supplier

Blok Terminal Skru PCB

Terminal kabel PCB jinis meneng, desain struktural nggatekake ciri-ciri kabel sing trep lan sambungan sekrup sing padhet. Iki bisa nyambungake kabeh jinis konduktor kanthi bagean salib 0.2mm nganti 35mm, kanthi jarak 2.5mm-19.0mm.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki