Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Sambungake PCB Series

Kategori produk dari Sambungake PCB Series , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Din41612 , Konektor Papan Kanggo Papan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kontrol Pemegang Baterai Kontak R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Konektor Din41612

Liyane

Konektor Papan Kanggo Papan

Liyane

Nyambung konektor 2.0mm Hard

Liyane

Penyambung PLCC

Nyambung PCB: Backplane, Kabel-Kabel, Konektor Papan-menyang-Papan

Sistem konektor jinis iki dipasang utawa diproses menyang papan sirkuit sing dicithak (PCB). Ana macem-macem konektor PCB lan aksesoris sing paling apik kanggo panggunaan khusus. Kanggo menehi sawetara, kalebu: Konektor Din41612, Konektor Papan Kanggo Papan, Hubungan Panyekel Baterai Kontak, Konektor Bus Bengi, Konektor PLCC.

Konektor Din41612

DIN 41612 Connector

Konektor Papan Kanggo Papan

board to board connector

Kontrol Pemegang Baterai Kontak

battery connector

Konektor Bus Mbesuk

future bus connectors

Konektor PLCC

1-27MM-PLCC-SOCKET-CONNECTOR

1.ANTENK nggawe macem-macem aplikasi papan tumpukan konektor PCB khusus sing dirancang lan dibangun kanggo syarat pelanggan khusus. Staff berpengalaman wis ngembangake produk khusus ing macem-macem gaya kontak, pitches lan tumpukan dhuwur. Rancang desain kita kalebu konsep anyar kanggo nggawe duplikat produk pasar sing ana kanthi idhentifikasi utawa kanthi dandan. Akeh desigs sing diprodhuksi nggunakake proses manufaktur otomatis kanggo nambah keandalan lan nyedhiyakake tabungan biaya sing signifikan.


2. Produk liyane digunakake ing peralatan elektronik, kayata monitor, instrumen elektronik, motherboard komputer, papan kontrol program, LED, kamera digital, pamuter MP4, macem-macem disk panyimpenan sing bisa dicopot, telpon tanpa kabel, ceramah walkie, ponsel , peralatan omah digital lan dolanan elektronik, sepur kanthi kacepetan dhuwur, penerbangan, stasiun komunikasi, Militer lan sapanunggalane


Apa sing Konektor PCB?
Konektor Papan Circuit sing dicithak yaiku sistem sambungan sing dipasang ing PCB. Biasane Konektor PCB digunakake kanggo mindhah sinyal utawa kekuwatan saka siji PCB menyang liyane, utawa utawa saka PCB saka sumber liyane ing piranti. Dheweke nyedhiyakake gampang kanggo Desain kanggo Pabrik, amarga PCB ora bisa nganggo kabel kanthi angel lan bisa dirampungake mengko ing proses produksi.

Orientasi Konektor PCB
Konektor PCB istilah nuduhake sistem sambungan multiplier dhasar, biasane ing tata letak persegi. Sambung kawin saka Konektor PCB bakal dituju kanggo papan utawa papan utawa kabel-menyang-papan (kabel-to-board). Tata papan dewan bisa menehi macem-macem orientasi sambungan PCB, kabeh adhedhasar 90 tingkat derajat:

Paralel utawa mezzanine - loro konektor orientasi vertikal;
90 Gelar, Angle Kanan, Papan Papan menyang Papan Putri - siji konektor menegak, siji horisontal;
180 Gelar, Coplanar, Edge-to-Edge - loro konektor kasebut orientasi horisontal.

Jeneng liya kanggo Konektor PCB

Nyambung PCB bisa dikenal minangka produk PCB Interconnect. Istilah khusus uga digunakake kanggo loro-lorone sambungan kasebut. Nyambungake PCB lanang asring diarani Headers Pin, amarga mung larik pinit. Nyambungake PCB Wanita bisa diarani Sockets, Receptacles, utawa malah (rada bingung) Receptacles Header.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki