Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Kabel Majelis External > PC Kabel
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

PC Kabel

Kategori produk dari PC Kabel , kami produsen khusus dari Cina, PC Kabel , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China PC Kabel Supplier

Kabel PC: MINI DIN, D-SUB, SCSI. Baris penghubung tampilan kalebu kabel data sing nyambung karo komputer inang lan layar tampilan, lan kabel listrik sing nyambung pasokan listrik.
Jinis kabel data sing umum yaiku: kabel HDMI, kabel VGA lan kabel DVI. Ana uga kabel DP kanggo notebook!
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki