Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Headers Series > Header lanang liyane
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Header lanang liyane

Kategori produk dari Header lanang liyane , kami produsen khusus dari Cina, Pcb Header , Header lanang liyane pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Penyambung Header lanang R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Header lanang liyane Supplier

Ringkesan Kepala khusus liyane

Header Custom nyedhiyakake fleksibilitas desain, efisiensi produksi nalika nyuda aset peralatan sing dibutuhake

Kulawarga header antenk nawakake keluwesan desain lengkap kanggo ngowahi header standar utawa ngembangake konektor khusus sing cocog kanggo nyukupi syarat desain khusus. Gunakake Configurator Header Custom utawa hubungi Antenk kanggo nemokake solusi header khusus sing bisa ngrampungake macem-macem program lan volume.


Nalika OEM nindakake sisipan pin menyang PCB, dheweke kudu nandur modal kanggo nggawe mesin jahitan, lan nambah biaya manufaktur. Header Custom nggawe sisipan pin sing ora perlu lan ngilangi kebutuhan kanggo nandur modal ing mesin jahitan.


OEM asring golek cara kanggo nggampangake proses manufaktur kanggo nyuda biaya lan entuk produk supaya luwih cepet pasar. Header Custom nyuda proses manufaktur langkah-langkah kanthi menehi header nganggo lencana sing wis dipasang.


Nalika header sing pas tekan biasane wis standar standar otomotif, antarmuka ora bisa kasedhiya. Mandap semat ora mung memenuhi standar otomotif, iki uga menehi antarmuka sing luwih kuwat tinimbang sing pas.


Fitur lan Keuntungan

Header khusus kasedhiya- Ngirim solusi karo omah, pin lan lading sing dirancang kanggo saben kabutuhan aplikasi

Mbusak kabutuhan peralatan jahitan- Nggawe tabungan biaya kanthi nyuda investasi modal sing dibutuhake kanggo produksi

Custom Combo Blade / Pin Header

Pins lan agul-agul kasedhiya ing macem-macem ukuran, count, amperages lan plating

Nawakake fleksibilitas kanggo nyukupi kabutuhan desain khusus

Nyuda nomer komponen ing PCB kanthi mbenakake pin liyane lan lading ing header siji

Header Pin Custom

Nemtokake kawicaksanan karo konfigurasi produk online

Header Custom Pin sing dirancang lan ditata sajrone sawetara dina

Versi pemasangan kaping kasedhiya, kalebu sudhut vertikal lan sisih tengen, liwat-bolongan, SMT lan vertikal

Desain supaya cocog karo profil sing murah lan syarat tumpukan fleksibel

Pins lan / utawa agul-agul dipasang menyang header saben spesifikasi- Nyedhiyakake kecekapan wektu lan biaya kanthi nggampangake proses produksi

Wafer tunggal lan kaping pindho - Ngatur aplikasi tumpukan papan khusus

Liwat-bolongan pin lan SMT saged- Nyedhiyani antarmuka sing luwih kuwat

Ukuran sirkuit khusus, dawa pin variabel kanthi kenaikan 1.0mm- Nyedhiyakake keluwesan pelanggan


Aplikasi

Otomotif

Elektronik awak

Sepur mesin


Kendaraan Komersial

Infotainment

Sistem safety


Konsumen

Sistem audio mobil

GPS

Mesin Game

Perangkat Lunak

LCD TV

Setel kothak ndhuwur


Data / Komunikasi

Komputer desktop

Monitor

Komputer Notebook

Server

Lumbung


Industri

Cahya

Kontrol Logika

Kuwasa

Sistem robot

Ngalih sistem


Telekomunikasi

Stasiun dhasar

Kamar kontrol

Stasiun Exchange

Router

Ngalih

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki