Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Konektor Otomotif > Bagean Konektor OBD
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Bagean Konektor OBD

Kategori produk dari Bagean Konektor OBD , kami produsen khusus dari Cina, Bagean Konektor OBD , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Bagean Konektor OBD Supplier

Bagean Konektor OBD.

OBD: Ing diagnosa Papan.

Salah sijine yaiku nyambungake antarmuka OBD kendaraan liwat garis data khusus. Maca data lan nampilake ing layar tampilan sing cocog dhasar kanggo nambah layar tampilan komputer sing nyopir. Ing wektu biasa, kabel nyambungake bisa dipasang ing antarmuka OBD kanthi tanpa mbusak, lan mung layar tetep sing dibutuhake. Pemilik bisa milih data sing bakal ditampilake dening dheweke

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki