Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung USB USB > Antar USB Mini & Micro > Micro USB 5P Receptacle SMT Shell Dip
Micro USB 5P Receptacle SMT Shell Dip
  • Micro USB 5P Receptacle SMT Shell Dip

Micro USB 5P Receptacle SMT Shell Dip

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: MUFM07-XXXXX

Interface Type: USB

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Steel

Gender: Male

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Other

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Micro USB 5P Receptacle AB Tipe SMT Shell Dip

Katrangan Product
Kita minangka salah sawijining produsen khusus kanggo macem-macem jinis konektor sing padha karo JST, AMP, MOLEX, SAMTEC, 3M.



yen sampeyan ora bisa nemokake item sing sampeyan butuhake, kirim gambar utawa bagean NO. utawa gambar kanggo kita, kita bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan. Matur nuwun kanthi sanget!

Spesifikasi:
Rating Saiki: 1A Max
Ketahanan kontak: 50 milliohms MAX
Tegangan Kanthi Dielektrik: 100V AC AT Laut Levol
Rintangan Penebat: 100 MEGA ohms MIN
Omah:
Thermoplastics suhu, LCP UL 94V-0
Hubungi:
Tembaga Alloy T = Emas Emas Bersaiz 0.20mm ing Area Mating;
Timah ing Jaringan
Shell: Kuningan T = 0.25mm Nickel / Plating


MUFM07 7-Micro USB 5P Receptacle AB TYPE SMT (Shell Dip)


Kategori Produk : Sambung USB USB > Antar USB Mini & Micro

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki