Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung USB USB > Antar USB Mini & Micro > Micro USB 5P Receptacle SMT Drop-in Shell Dip
Micro USB 5P Receptacle SMT Drop-in Shell Dip
  • Micro USB 5P Receptacle SMT Drop-in Shell Dip

Micro USB 5P Receptacle SMT Drop-in Shell Dip

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: MUFM06-XXXXX

Interface Type: USB

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Steel

Gender: Male

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Other

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Micro USB 5P Receptacle B TYPE SMT Drop-in Shell Dip

Keuntungan:

Saklawasé 14 taun pengalaman marketing sing sugih lan nduweni pasokan lan bahan sing cukup.

Kualitas internasional lan industri sing komprehensif. Kabeh entuk sertifikasi kanggo konektor, kayata UL, SGS, MSDS, CE, ISO9001, ROHS, REACH, CQC, ect.

Kasedhiya finansial lan duwe layanan baris terus saka R&D kanggo ngrancang, manufaktur lan pemasaran.

Produk kita duwe macem-macem aplikasi kalebu industri, komunikasi, informasi, mobil, peripheral komputer lan sapanunggalane JST, Molex, YEONHO, Tyco, AMP, KET, JWT, JMT, Cvilux, GTK ect. lan kiriman cendhak

regane kompetitif, Kita nggedhekake dhewe kanggo nyedhiyakake produk karo pembeda pasar lan kinerja dhuwur.

Kita nyuda dampak lan kerusakan sing nyebabake lingkungan, tetep karo peraturan lingkungan internasional lan ngupayakake supaya ijo lan ramah lingkungan.



Spesifikasi:
Rating Saiki: 0,8A Max
Ketahanan kontak: 50 milliohms MAX
Tegangan Kanthi Dielektrik: 100V AC AT Laut Levol
Rintangan Penebat: 100 MEGA ohms MIN
Omah:
Thermoplastics suhu, LCP UL 94V-0
Hubungi:
Tembaga Aloi T = Emas ukuran Emas 0.15mm ing Area Mating;
Timah ing Jaringan
Shell: Kuningan T = 0.25mm Nickel / Plating


MUFM06 6-Micro USB 5P Receptacle B TYPE SMT Drop-in(Shell Dip) ?


Kategori Produk : Sambung USB USB > Antar USB Mini & Micro

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki