Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung USB USB > Antar USB Mini & Micro > Micro USB 5P (Shell Dip) nganggo Pos
Micro USB 5P (Shell Dip) nganggo Pos
  • Micro USB 5P (Shell Dip) nganggo Pos

Micro USB 5P (Shell Dip) nganggo Pos

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: MUFM04-XXXXX

Interface Type: USB

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Steel

Gender: Male

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Other

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Micro USB 5P Receptacle B TYPE (Shell Dip) kanthi Kirim

Versi USB
Ana telung standar USB utama, yaiku 3.1 paling anyar:

USB 3.1: Disebut Superspeed +, Piranti sing cocog karo USB 3.1 bisa nransfer data kanthi 10 Gbps (10,240 Mbps).
USB 3.0: Disebut SuperSpeed ​​USB, USB 3.0 Hardware bisa nggayuh tingkat transmisi maksimal 5 Gbps (5,120 Mbps).
USB 2.0: Piranti sing Disebut High-Speed, Piranti sing cocog karo USB 2.0 bisa tekan tingkat transmisi maksimal 480 Mbps.
USB 1.1: Piranti Disebut Lengkep USB, piranti USB 1.1 bisa nganti tekan tingkat transmisi 12 Mbps.

Spesifikasi:
Rating Saiki: 1A Max
Ketahanan kontak: 50 milliohms MAX
Tegangan Kanthi Dielektrik: 100V AC AT Laut Levol
Ketahanan insulasi: 100 MEGA ohms MIN
Omah:
Thermoplastics suhu, LCP UL 94V-0
Hubungi:
Tembaga Alloy T = Emas Emas Bersaiz 0.20mm ing Area Mating;
Timah ing Jaringan
Shell: Kuningan T = 0.25mm Nickel / Plating

MUFM04 4-Micro USB 5P Receptacle B Type SMT(Shell Dip) With Post


Kategori Produk : Sambung USB USB > Antar USB Mini & Micro

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki