Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung USB USB > Antar USB Mini & Micro
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Antar USB Mini & Micro

Kategori produk dari Antar USB Mini & Micro , kami produsen khusus dari Cina, Micro Usb2.0 B Wadon , Micro Usb SMT Dip pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Usb SMT Dip karo Flange R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Antar USB Mini & Micro Supplier

Antenk mini usb: Soket USB cilik sing ditemokake ing kamera digital, hard drive external, hub USB lan peralatan liyane. Mini USB luwih cilik tinimbang USB Type A lan B nanging kaping pindho ngluwihi Micro USB (waca ilustrasi ing ngisor iki).

USB MICRO ntenk: Micro USB minangka versi miniatur saka antarmuka Universal Serial Bus (USB) sing dikembangake kanggo nyambungake piranti kompak lan seluler kayata smartphone, pamuter MP3, piranti GPS, mesin cetak lan kamera digital.

Konektor USB Mikro wis ana utawa wis ana telung jinis: micro A, micro B lan micro USB 3. USB 3 micro kayadene micro B, nanging kanthi klompok pin tambahan ing sisih loro, kaping pindho kabel, kanthi cepet kacepetan USB 3. Kaya USB standar, versi microe plug-and-play lan hot swappable.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki