Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Headers Series > Headers Pin lan Min Jumper Series
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Headers Pin lan Min Jumper Series

Kategori produk dari Headers Pin lan Min Jumper Series , kami produsen khusus dari Cina, Jumper Mini , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Headers Pin lan Min Jumper Series Supplier

Jumper Mini: tutup lintasan cekak yaiku logam sheet sheet sirkuit 1.27mm, 2.00mm, 2.54mm 5.08mm. Selama iki ana 2 pin, tutup lintasan cendhak bisa digunakake kanggo nyuda.
Apa fungsi saka tutup sirkuit cendhak? Tutup sirkuit cendhak, aku nelpon blok blok cendhak. Contone, yen sampeyan nggunakake baris siji pin, sampeyan bisa nggunakake blok circuit cendhak kanggo sirkuit tali loro jejer pin (yaiku, kanggo nyipta sambungan ing sirkuit). Contone, yen sampeyan duwe pin kawat telung, sampeyan bisa nggunakake blok circuit cendhak kanggo nyadari fungsi switch dial.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki