Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung Kabel Ribbon Series > Konektor IDC Putih
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Konektor IDC Putih

Kategori produk dari Konektor IDC Putih , kami produsen khusus dari Cina, Konektor IDC Putih , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Konektor IDC Putih Supplier

Konektor IDC Putih: Konektor otomotif konektor IDC minangka jinis komponen sing asring dihubungi teknik elektronik lan tenaga teknis. Fungsine gampang banget: ing sirkuit diblokir utawa diasingake ing antarane sirkuit, nyiyapake jembatan komunikasi, supaya arus saiki, supaya sirkuit bisa nggayuh fungsi sing dikarepake. Bentuk lan struktur konektor mobil bisa diganti. Umume kalebu papat komponen struktural dhasar: kontak, cangkang (gumantung saka macem-macem) lan insulator.


Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki