Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Headers Series
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Seri Headers Series

Kategori produk dari Seri Headers Series , kami produsen khusus dari Cina, Header Pin lanang , Pin Lambang Lurus Box Lambang pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Header Pin Smd R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

0.8mm header lanang

Liyane

1.0mm header lanang

Liyane

Headset lanang 1.27mm

Liyane

2.0mm header lanang

Liyane

2,54mm header lanang

Liyane

Header lanang liyane

Liyane

Headers Pin lan Min Jumper Series

1.ANTENK MALE PIN HEADER Seri ing Header minangka header lengkap ing macem-macem konfigurasi kalebu larik Single, Dual lan Tiga, Sudut Lurus utawa Kanan ing Thru-Hole utawa SMT sing dipasang. Kesepakatan sing cedhak .025 "persegi. Rampung wis rampung lan taper tipi kanggo ngilangi karusakan ing PCB utawa konektor kawin. ANTENK Pin Header bisa dipotong kanthi ukuran sing tepat kaya sing dibutuhake. Pilihan kalebu versi insulator sing ditumpuk lan pilihan saka timah, emas. utawa plating emas selektif.


Jinis Judhul Pin Antenk Dening Pitch

0.8mm header lanang
1.0mm header lanang
Headset lanang 1.27mm
2.0mm header lanang
2,54mm header lanang

Aplikasi header Antenk Pin Pin

Header Antenk's Pin Pin digunakake kanthi nggunakake peralatan elektronik, kayata monitor, instrumen elektronik, motherboard komputer, papan kontrol program, LED, kamera digital, pemain MP4, macem-macem disk panyimpenan sing bisa dicopot, telpon tanpa kabel, walkie-talkie, ponsel , peralatan omah digital lan dolanan elektronik, sepur kanthi kacepetan dhuwur, penerbangan, stasiun komunikasi, Militer lan sapanunggalane.


2.54mm male pin headers 90°2.54mm male pin headers 180°2.54mm male pin headers SMT

Header Pin lanang:

SPESIFIKASI:
Rating Saiki: 0.75Amp
Rintangan Penebat: 1000M ohms min
Resistance Hubungi: 20M ohms max
Kasedhiya Dielectric: AC500V
Suhu Operasi: accommodation ° C nganti + 125 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Bahan Insulator: PA6T, UL94V-0, Werna: Ireng



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki