Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Konektor Socket IC > Sokongan SIP SIP
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Sokongan SIP SIP

Kategori produk dari Sokongan SIP SIP , kami produsen khusus dari Cina, Soket IC , Soket SIP pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Sokongan SIP SIP R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Sokongan SIP SIP Supplier

Soket Sapt & Adaptor
Paket Sopet Dalam Talen (SIP) Antenk kanthi kualitas tinggi, Saptan, lan Header dirancang kanthi terminal mesin pemutar sing cocog kanggo kinerja sing luwih apik.

Sokongan SIP lan Adaptor Ringkesan

Soket Sapt lan Adaptor saka Antenk kanthi gampang disiyapake kanthi macem-macem pilihan insulator, kalebu Penawaran Terminal Dipindhah Peel-A-Way, ngrancang Solid Strip, lan cetakan Strip Snap sing bisa dirusak ing .100 / (2.54mm) tambahan kanggo mesthekake sampeyan mesthi. duwe jalur ukuran sing pas kanthi pas. Kabeh model nampilake terminal mesin screw-machined kita kanthi kontak multi-driji kanggo linuwih lan kinerja sing wis kabukten.

Ganti operasi loading tangan, netepake papan tumpukan papan-menyang-papan, utawa wenehake cara sing gampang kanggo plug lan unplug komponen utawa papan. Hubungi kita kanggo desain soket SIP sing tepat, adaptor SIP, header SIP, utawa konektor baris siji sing dibutuhake.

Patemon otomatis.
Entri tapered kanggo gampang nglebokake.
Ragam pola lan gaya terminal akeh, saka 2 nganti 100 posisi.
Terminal Preform Solder kasedhiya kanggo aplikasi proses SMT lan thru-hole.
Lengan ngisor ditutup kanggo 100% anti-wick saka solder.
Tape Seal opsional ing terminal nglindhungi kontak saka kontaminasi sajrone proses papan.
Penebat lan terminal komplit RoHS kompatibel karo pangolahan gratis timbal - pilih salah siji Matte Tin utawa emas.
SIP Sockets

Soket Sapt lan Adaptor Aplikasi Khusus :

Ngilangake pemusutan lencana, nggampangake visibilitas sendi solder, pemasangan komponen profil rendah utawa pemasangan papan



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki