Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Kabel Majelis External > Kabel Lampu LED
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kabel Lampu LED

Kategori produk dari Kabel Lampu LED , kami produsen khusus dari Cina, Kabel Lampu LED , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Kabel Lampu LED Supplier

Kabel Lampu LED: Formulir: soket, plug stok injeksi stamping, digunakake kanggo plug anti banyu anti LED, konektor, plug kabel listrik.
Keuntungan produk: ing saiki, plug lan jotosan banyu anti banyu LED, anti banyu, banyu listrik, garis sambungan anti banyu, kabel plug anti banyu lan sapanunggalane wis digunakake ing masyarakat, utamane plug lanang lan wanita, anti banyu, banyu anti banyu, banyu Kawat plug anti banyu, produk iki duwe kauntungan kanggo perlindungan lingkungan lan energi, lan bisa muter antiviolet, perlindungan radiasi, anti oksidasi, anti-tuwa nalika musim panas. Fungsi, ing mangsa adhem kanggo muter efek, kelembapan, kelembapan tahan kadhemen, saengga saiki produk iki wis ngliwati kabijakan nasional lan wis didukung kanthi kabijakan nasional.
Pasar utama: industri lampu LED, industri lampu ruangan, industri teknik pencahayaan kutha, industri tenaga nyopir
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki