Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung Kabel Ribbon Series > Nyambung Konektor IDC
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Nyambung Konektor IDC

Kategori produk dari Nyambung Konektor IDC , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Idc , Nyambung Konektor Idc pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kabel Idc R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Nyambung Konektor IDC Supplier

Konektor Penapisan Penapisan Antenk dirancang kanggo mungkasi kabel kanthi cepet lan efektif kanthi macem-macem. Gaya terminasi IDC wis pindhah lan dileksanakake ing macem-macem gaya konektor amarga linuwih lan uga gampang digunakake. Klik ing bagean sing cocog ing ngisor iki gumantung saka konektor utawa aplikasi sing dipilih.

Hubungan pamindahan-penebat (IDC) , uga dikenal minangka kontak insulasi-tindikan (IPC), yaiku konektor listrik sing dirancang kanggo nyambung menyang konduktor (kabel) alit kanthi proses sambungan. IDC meksa agul-agul utawa agul-agul sing dipilih kanthi jelas, ngilangi kabutuhan kanggo nyaring kabel kasebut.

Picoflex IDC connector

Plug / Soket IDC - Konektor Slot Edge Card

Konektor Card Edge SLOT minangka bagean saka papan sirkuit sing dicithak (PCB) sing kalebu jejak mlebu ing papan sing dituju kanggo dipasang menyang soket sing cocog.


Konektor IDC
Konektor IDC uga dikenal minangka kontak pamindahan penebat, utawa kontak insulasi-tindikan. Iki minangka konektor sing dirancang kanggo nggarap kabel pita, lan nggunakake kontak sing cetha kanggo ngepit menyang kawat, nyucuk penebat lan nyambungake karo kabel kanthi cara sing aman lan trep.
Prinsip sambungan sing gampang iki cocog kanggo kabel pita multi-stranded, amarga ngidini konektor nggawe sambungan sing dijamin liwat pirang-pirang kabel tanpa kudu nganggo kabel. Sambungan las sing kadhemen iki bisa njamin sambungan gas sing kenceng ing antarane kabel lan konektor.


Konektor Antenk saka IDC kalebu plug lan soket ing konfigurasi sing cocog karo tujuan sampeyan.

Aplikasi Konektor IDC
Sambungan IDC asring digunakake aplikasi voltase rendah, kayata nyambungake komputer ing njero internal utawa nyambung periferal komputer. Dheweke asring dikutip amarga luwih cepet amarga luwih cepet saka konektor kabel konvensional.
Konektor IDC uga duwe kaunggulan manawa sawetara konektor IDC bisa dipasang ing pita pita pita sing padha, bisa ngatasi pirang-pirang sambungan kanthi ekonomi, ngirit wektu ing instalasi sing luwih rumit.

Fitur lan Keuntungan Konektor IDC
• sambungan las kadhemen kanthi cepet
• Biaya efektif
• Versatile
• mandap cepet menyang kawat.


Konektor soket IDC Antenk uga dikenal, konektor IDC, konektor soket IDC, konektor Sock IDC, konektor idc, konektor soket idok 4x2, konektor soket id pin, 8 konektor idok 5x2, konektor soket id pin, konektor soket idx, 7x2 idc konektor, Penyambung soket 14 pin idc, konektor soket ida 8x2, konektor soket id id, 16 konektor soket idoc, konektor soket id pin, idx 12x2, konektor soket idx, 26 konektor soket idc, konektor soket idok, 16 konektor soket idok, 20x2 konektor soket idc, konektor soket idc 40 pin, konektor soket idok 25x2, konektor soket idt pin, 30x2 konektor soket idx, konektor 60 pin idc, konektor soket idx 32x2, konektor soket id pin, konektor soket idok 2.54mm, 0.10 Penyambung soket IDC inci, konektor soket IDS, konektor soket idc biasa, konektor soket PCB idc, konektor papan circuit idc, konektor kabel pita, konektor kabel pita idc, pita konektor soket, co konektor, konektor soket idc kosong, konektor kabel rata, konektor soket idc kabel, konektor soket IDI 4x2, konektor soket IDC pin, 8 konektor IDC 5x2, konektor soket ID pin pin, konektor soket IDx 7x2, konektor soket ID pin , Konektor soket 8x2 IDC, 16 konektor soket IDC, konektor soket IDK 10x2, konektor soket IDC pin, konektor soket IDx 12x2, 26 konektor soket IDC, konektor soket 18x2 IDC, konektor soket IDC, konektor soket IDx, 20x2 Konektor soket ID IDC, konektor soket IDC 25x2, konektor soket IDC pin, konektor soket IDx 30x2, konektor soket IDC pin 60, konektor soket ID ID 32x2, konektor soket ID pin 64C, konektor soket IDC, 5mm, konektor soket ID10, Penyambung soket IDS, konektor soket IDC biasa, konektor soket IDB PCB, konektor papan sirkuit IDC konektor, konektor kabel pita, kabel konektor IDC soket, konektor pita warata, kasut IDC pita pita rata lan konektor, konektor kabel warata, konektor kabel sekat IDC, header soket IDC, header soket idc, header soket ID IDS, 0.10 inci soket IDC, kabel pita warata, kabel pita warata, kabel pita konduktor, 16 kabel pita konduktor .

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki