Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Konektor D-Subminiatur > Nyambungake IDC D-Sub
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Nyambungake IDC D-Sub

Kategori produk dari Nyambungake IDC D-Sub , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Konfigurasi rendah IDC D-Sub , Konektor kabel Flat IDC D-Sub pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir D Subgake Jenis IDC Konektor R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Nyambungake IDC D-Sub Supplier

Konektor ID-D-sub

IDC (kontak pamindahan alangan) Konektor D-sub minangka jinis konektivit listrik sing dirancang kanggo nyambung karo dirijen (s) kabel insulated, sing paling umum yaiku pita pita (kabel sing akeh kabel sing nggawa salaras karo saben liyane ing pesawat warata sing padha).


Aplikasi kanggo konektor IDC D-sub

Konektor ID-D-sub, sing dipasang ing kabel pita, mbiyantu ing kahanan sampeyan kudu nggawe sambungan akeh tanpa jumlah kabel. Biasane digunakake ing sistem komputer lan elektronik sing mbutuhake pirang-pirang bus data kanggo nyambungake periferal internal, kayata drive drive menyang pengendal drive. Dheweke uga kerep digunakake ing aplikasi industri lan telekomunikasi.


Kepiye cara konektor IDC D-sub?

Kanthi konektor IDC D-sub, ora perlu nyiyapake kabel - kanthi tembung liya, sampeyan ora butuh kabel kabel penebat kasebut sadurunge nyambung. Kanggo nyambungake kabel menyang konektor, ana lading sing ngasah (utawa kontak) ing konektor sing meksa liwat jampel ngubengi kabel kasebut, nggawe sambungan sing aman.


Konektor IDC D saka Antenk, Pinunjul duwe keandalan kontak sing dhuwur, umur dawa lan resistensi kontak sing sithik.



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki