Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Konektor Socket IC > Babad SIP DIP
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Babad SIP DIP

Kategori produk dari Babad SIP DIP , kami produsen khusus dari Cina, Babad SIP DIP , DIP sirkuit terintegrasi pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Soket Paket Santai Dual R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Babad SIP DIP Supplier

Soket & Adaptor DIP

Paket tliti mesin Dual In-line (DIP) tepat lan akut bisa ngetrapake aplikasi saka gunung lumahing nganti bolongan. Terminal mesin tengkorak nawakake kualitas sing paling apik kanggo kekiatan jangka panjang.

Ringkesan SIP & Adaptor
Soket lan Adaptor DIP ngidini ngganteni, upgrade, utawa ndandani piranti test lan produksi sing cepet lan gampang, nalika nglindhungi piranti DIP saka cahya nalika panas ing papan. Terminal kanthi mesin cukur kanthi keluwih-luwih, kontak multi-driji njamin kinerja sing dipercaya sanajan ing lingkungan sing angel.
Patemon otomatis.
Ragam pola lan gaya terminal sing amba, saka 8 nganti 64 pin.
Tape Seal opsional ing terminal nglindhungi kontak saka rereged sajrone proses papan.
Terminal Preform Solder kasedhiya kanggo aplikasi proses SMT lan thru-hole.
Penebat lan terminal komplit RoHS kompatibel karo pangolahan gratis timbal - pilih salah sawijine Plate Matte Tin / Gold (MG) utawa Emas / Gold (GG).

Antenk DIP (Paket Inline Dual) Soket- Soket DIP Klasik
Pilihan akeh soket DIP saka 1 nganti 48 kontak bisa nyedhiyakake sambungan sing bisa dipercaya ing antarane piranti integrasi (IC) lan PCB terintegrasi. Antenk nawakake soket DIP ing macem-macem jinis supaya bisa dipercaya. Posisi kalebu saka 1 nganti 48, lan pilihan mandap kalebu liwat bolongan lan pemasangan permukaan, profil nol sing luwih laris, kontak batin papat driji lan kontak godhong dual, uga macem-macem pilihan plating.
IC sockets and adapters
Antenk DIP soket Fitur Produk
1 kanggo 48 posisi
Hubungan bathi papat driji kanthi tliti utawa kontak godhong dual
Mbukak pigura lan slang pigura ditutup
Kasedhiya karo macem-macem opsi plating

Kenangan Sekar Papat
Machining tliti tliti utawa prangko kontak driji sikil papat driji kanthi omah sing ditutup utawa ditutup omah bisa nggawe soket DIP sing dipercaya banget.

Kontak Daun Dual
Hubungan godhong Dual nyedhiyakake solusi efektif biaya kanggo desain soket DIP kanthi karakteristik penanganan sing luwih apik.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki