Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Konektor Socket IC
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Konektor Socket IC

Kategori produk dari Konektor Socket IC , kami produsen khusus dari Cina, Soket IC , Konektor Sambungan Ic pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Soket IC Pin R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Babad SIP DIP

Liyane

Babad Pustaka PGA

Liyane

Sokongan SIP SIP

Apa soket IC?
Umume piranti listrik saben dina ngemot sirkuit terpadu (IC) utawa chip sing dipasang ing papan sirkuit dicithak (PCB). Umume chip bakal dipasang kanthi langsung ing papan, nanging kadhangkala kudu ditukeake, utawa dicopot, lan iki minangka soket IC digunakake.
Soket IC kasebut pas menyang papan lan nyekel chip, nglindhungi saka karusakan panas sing bisa disebabake saka soldering. Kripik sing bisa diprogram minangka conto sing apik ing ngendi soket IC, saéngga bisa ngilangi tes, program utawa panggantos amarga gagal.

IC (Circuit terintegrasi) Soket

Konektor Sockets IC dirancang kanggo nyedhiyakake koneksi interaktif antarane timbal komponen lan papan sirkuit dicithak (PCB). Konektor iki dirancang kanggo nyedhiyakake sesambungan kompresif ing antarane komponen komponen lan papan sirkuit dicithak (PCB). Nggampangake desain papan, mbisakake reprogramming lan ekspansi sing gampang lan ndandani lan gantian gampang, lan nawakake solusi sing larang regane tanpa risiko nglereni langsung. Kanthi solusi kanggo macem-macem larutan kothak darat (LGA) lan larutan kothak pin (PGA), konektor iki nampilake geometri tip kontak optimisasi kanggo nyuda risiko kerusakan kontak nalika nangani lan instalasi paket.

Antenk nawakake sawetara sudhut DIP, SIP lan PGA sing cocog karo pirang-pirang aplikasi listrik.


Jinis Soket IC
DIL / DIP - Dual ing baris. Iki duwe rong larik podo, kasedhiya ing macem-macem nomer kanggo cocog karo IC sing cocog lan efektif banget. Soket sing luwih gedhe bisa digawe kanthi nyelehake loro sing luwih cilik, ujung mburi, kayata rong 8-pin dadi 16-pin.

SIL / SIP - Tunggal baris. Soket iki nduwe garis pin sing siji lan asring digunakake ing aplikasi sing luwih cilik kayata tatahan resistor utawa papan kanthi timbal cendhak, kayata komputer desktop. Ana macem-macem ukuran lan sifat sing kasedhiya.

Soket PGA - Pin Grid Array. Sirkuit komplek sing kompleks banget larang regane kanggo risiko ngateri langsung menyang sirkuit terintegrasi (ICs) sing larang. Nganggo soket yaiku wangsulane. Panggunaan soket nawakake kaluwihan sing mbuktekake biaya efektif lan nggawe desain papan.

DIMM - Modul Memori Ing-Dual. Memori Akses Random (RAM) bisa diinstal kanthi gampang ing komputer utawa laptop kanthi nggunakake soket DIMM. Iki minangka komponen penting sing mbantu njamin konektipitas dipercaya. Dheweke duwe rong larik kontak utawa pin listrik ing sisih loro. Iki aturan umum yen luwih akeh pin luwih dhuwur saka RAM sing ndhukung. Ana macem-macem ukuran pin sing kasedhiya.

SIMM - Modul memori Ing-line Tunggal. Iki duwe larik pin sing nyambung modul memori menyang papan sirkuit. Dheweke dadi ruang nyimpen lan bisa diinstal ing ngarep sing wis ditemtokake kanthi polarisasi positif kanggo nyegah modul memori ora salah dilebokake. Umume digunakake ing komputer lawas wiwit taun 1980an nganti akhir taun 1990an. Kasedhiya ing macem-macem ukuran lan nomer pin.

 2.54mm IC Socket Type Stamped PGA Pin grid array sockets 1.27X1.27mmMachined Pin header connectors 2.54 mm MPHEM series


Konektor Sockets IC / Soket Sirkuit Terpadu Aplikasi Khusus

Ing komputer notebook lan desktop, soket LGA nampilake piring bolster sing kuwat kanggo koneksi dipercaya karo paket mikropemproses nalika mbatesi busur PCB sajrone komprèsi.

Ing server, soket mPGA lan PGA - kanthi tataran khusus sing kasedhiya ing luwih saka 1.000 posisi - luwih saka masukan sisipan nol (ZIF) menyang paket PGA mikropemproses lan nempel ing PCB kanthi teknologi permukaan-gunung (SMT). Soket IC Antenk dirancang kanggo pemroses CPU sing luwih dhuwur.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki