Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Kombinasi D-sub Konektor > D Sub Konektor Gunung Angsel Kanan
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

D Sub Konektor Gunung Angsel Kanan

Kategori produk dari D Sub Konektor Gunung Angsel Kanan , kami produsen khusus dari Cina, Daya standar D Sub Konektor Pegunungan Tengen , Daya Densitas Dhuwur D Sub Konektor Pegunungan Tengen pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor Hubungan Nyambung Pirit-D Campuran R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China D Sub Konektor Gunung Angsel Kanan Supplier

Konektor Kombo (Saiki Saiki) Konektor D-sub, Gunung Papan Kanan, Kontrol Machined

Iki akeh Combo Power (High Current) D-Sub konektor wanita & lanang didol. Sampeyan bisa milih fitness paling apik. Priksa kaca produk ing ngisor iki lan temokake Konektor D-Sub Kanan Angle Combo (Saiki Saiki) sing pengin.


Fitur Konektor D-SUB Daya Sambung Kanan, Mesin

Kasedhiya konfigurasi standar
Hubungi Antenk kanggo ukuran liyane / pengaturan kontak.
Kasedhiya ing 10/20/30/40 kontak daya amp, sinyal 5 amp.
Ngidini sinyal, saiki dhuwur & voltase dhuwur ing siji konektor.
Kontak wis dimuat menyang insulator.

Bahan Daya Penyambung D-SUB Anget Kanan, Machined
Shell: Waja, Nikel Plated
Insulator: Thermoplastic-Diisi Kaca, UL 94V-O, Ireng
Kenalan Sinyal: Tembaga Tembaga Machined, Lampu Ganti Emas Lengkap
Kenalan Daya: Tembaga Tembaga Machined, Flash Lampu Emas
Krenjang: Baja Gulungan Dingin, Plasi Nikel
Boardlock: Kuningan, Plated Nickel

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki