Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Nyambung konektor 2.0mm Hard
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Nyambung konektor 2.0mm Hard

Kategori produk dari Nyambung konektor 2.0mm Hard , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Metric , Nyambung konektor 2.0Mm Hard pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor Metric Hard R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Nyambung konektor 2.0mm Hard Supplier

Konektor Bus Meter Katrangan
Konektor Bus Masa Depan, sing nggunakake gaya 2mm duwe jarak kawin 10mm. Loro bis Future lan upgrade Bus mangsa + wis entek. Ora ana karya tambahan sing wis ditindakake kanggo nganyarke spesifikasi sajrone pirang-pirang taun. Nanging, kita isih ngasilake produk sing cocog karo lapisan Fisik lan Listrik IEE P896.


Fitur konektor bis Antenk

dirancang ing metric dirnension ing kothak 2 milimeter luwih saka 5 larik.

1 Produk standarisasi liwat EIA (AS), IEC lan CECC (internasional).
2 Dipilih dening IEEE minangka sistem sambungan kanggo Futurebus + / SCI / VicBus.
3 Produk macem-macem sumber, digunakake kanggo telekomunikasi, jaringan, pasar / pasar tenaga kerja.
4 Bahan tempon dhuwur SMT kompatibel.
5 Desain modifikasi menehi keluwesan kanggo desain sistem.
6 Pungkasan stackable mungkasi tanpa kelangan posisi kontak.
7 Kapadhetan dhuwur (luwih saka 2 kaping, dibandhingake kanthi standar "Euroconnector DIN 41612" standar).
8 Tuning Fork konsep kontak wanita kanggo kekuatan sing luwih dhuwur lan bisa dipercaya
(resistensi kontak sing kurang lan pasukan normal sing normal).
9 desain gaya sisipan murah.
10 Sistem konektor (sinyal lan kekuwatan kuwalik).
11 solder sing wis dioptimalake lan tundhuk penet sing cocog kanggo konektor backplane lan papan circuit.

12 bedhane kawin dawa sinyal lan 3 kanggo sistem konektor standar.


Aplikasi konektor Bus Milih
Papan backplane telecom


Antenk nawakake garis lengkap 5 + 2 lan 8 + 2 konektor Hard Metric uga baris lengkap 4 lan 5 baris Konektor bis Future .

4 5 rows futurebus connectors
4 lan 5 baris Konektor bis Future
4 Signal & Kekuwatan Rows
5 Singa & Kekuwatan Rows
Jinis IDC Jenis 4 & 5 Wanita
Konektor Daya & Kabel
Shroud


Dpi, 5 Lembu
Aangle Kanan, 5 Lembu
Dpi, 4 Lembu
Angle Kanan, 4 Lembu

Konektor 5 + 2 lan 8 + 2 Hard Metric

2.0mm futurebus connector
Sambungan Bus Bunder 2.0mm DIP
Konektor Bus Boks 2.0mm DIP
Sambungan Bus Paling Anyar 2.0mm Fitur Pers
Fitur Pencet Bus Wanita Paling Anyar 2.0mm
Tipe Daya Konektor Bus Paling Anyar 2.0mm


2mm HM (hardmetric) Pambuka Konektor

Sistem sing dirancang kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi instrumen saiki lan mbesuk sing menehi karakteristik listrik lan mekanik sing apik banget. Minangka kinerja dhuwur, sistem kapadhetan dhuwur kanthi konfigurasi fleksibel sing nawakake upgradeability. Sistem konektor didhukung kanthi model rempah-rempah Antenk kanggo njamin milih produk sing cocog karo aplikasi kasebut.


ANTENK 2.0mm Hard meter Konektor Modul tundhuk karo IEC internasional 917and IEC 61076-4-101
standar. Sistem konektor ing telekomunikasi lan industri liyane mbutuhake konektor kepadatan sing dhuwur kanggo dhukungan
jumlah data sing luwih gedhe mundhak luwih cepet modul hardmetric antenk 2mm
Fitur lan Mupangat:
Modul konektor kapadhetan dhuwur iki bisa dibandhingke nganti pungkasan tanpa kelangan ragad.
1, ANTENK ngembangake seri 2.0mm kanthi ditimbang-timbang pertandhingan impedansi, wektu tundha panyebaran,
Dhiskusi salib, bayangan. Iki minangka konektor sing cocog kanggo aplikasi data kacepetan digital sing cocog.
2, ANTENK nawakake macem-macem jinis kanthi konfigurasi kawin kuwalik. Konektor lanang minangka modul tetep ing
backplane lan komisator wanita minangka komponen modul plug-in gratis. Konektor lanang duwe 5 sinyal.
3 Baris tameng njaba z lan f konektor lanang melu kontak tameng saka konektor famale. katrangan
uga dirancang kanggo instalasi gas sing kenceng, pas.
4 Sistem konektor nawakake 15 dawa kontak sing nggunakake teknik pemasangan pas sing wis kabukten. Sajrone 15
dawane kontak yaiku 3 tingkat kawin, bisa dicekel loro sisih plug-in lan mburi I / 0.
5 Coding sistem ngalangi campuran lan salah pasangan antarane konektor lanang lan wadon.
6 Konektor metrik hard 2.0mm lan konektor DIN 41612 bisa digunakake ing papan PC sing padha amarga loro duwe
jarak kawin padha.
7 Pendhaftaran pin make-break staggered kanggo kapabilitas panas-swap opsional.
8 Opsi PIN mburi kanggo aplikasi I / O-backplane.
9 Kapabilitas PCI Kapadhetan dhuwur, tameng kanggo pangayoman EMI / RFI.

2mm HM (hardmetric) Fitur konektor:
Sistem Kapadhetan dhuwur kanthi real estate cilik ing backplane lan cardcard
Sawetara sinyal, daya, coaxial lan serat papan-menyang-papan lan sambungan kabel-to-board
Unit modular menehi konfigurasi fleksibel
Versi khusus kanggo ekstensi VME64 lan CompactPCI
Sinyal kontak 1.5a kanthi kuat
Modul daya universal sing dirating 7.8A / garis, 23,4A kanthi tenaga
Kabeh impedansi garis sing dikontrol nganti 50 (siji pungkasan) lan nominal 100Ω (diferensial)
Desain sing aman, cocog karo kahanan IEC950
Modul daya universal aman ing kahanan ora umum
Sawetara level kinerja kanggo konektor dewan lan kabel kanthi versi sing ora dijamin lan terlindung
Tombol ngilangi ngalangi kawin sadurunge nutul kontak
Bolongan papan pas penet cilik ngidini ambane trek maksimal lan korupsi sinyal minimal
1,4 nganti 5.6mm (0,055 nganti 0.220 inci) kisaran ketebalan backplane

Aplikasi konektor 2mm HM (hardmetric)
Komunikasi & Jaringan, Peripheral Komputer & Komputer, Sensasi & Alat

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki