Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > sing duwe baterei Series > Seri Fuse Holder
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Seri Fuse Holder

Kategori produk dari Seri Fuse Holder , kami produsen khusus dari Cina, Seri Fuse Holder , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Seri Fuse Holder Supplier

5 * 20MM 6 * 30MM ndamel sekring wadhah sekring

Cocog kanggo 5.0 * 20MM sekring

Saiki bisa ditrapake: 10A / 250V t-25 nganti t-70
Bahan: insulator E130i UL 94-V0

Produk perlindungan lingkungan, disertifikasi dening CE UL VDE CQC

Saring (sekring), sekring pemulihan diri (PPTC), suppressor ESD, lsp.

Iki digunakake kanthi digunakake ing macem-macem peralatan elektronik lan listrik, kayata: komputer lan peralatan peripheral, LCD, pack baterei, sistem komunikasi, peralatan audio, industri otomotif, alat uji coba, sumber daya kontrol industri lan konverter frekuensi, lsp.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki