Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Konektor FPC / FFC
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Seri Konektor FPC / FFC

Kategori produk dari Seri Konektor FPC / FFC , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Fpc , Konektor Kabel Fpc pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor Kabel Ffc R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Seri Konektor FPC / FFC Supplier

1.ANTENK Flexible Printed Circuit (FPC) lan Flexible Flat Cable (FFC) konektor yaiku ZIF (daya insert sifar) lan konektor LIF (low insertion) sing dirancang kanggo nyedhiyakake cara cepet, gampang lan dipercaya kanggo nggawe sambungan sirkuit dicithak fleksibel. menyang PCB. Desain kontak khusus Adam Tech rampung njaga integritas konduktor kanthi ngilangi kabeh tumindak nalika ngombe. Circuitry Flex mlebu ing konektor lan tutup konektor dipencet kanggo nangkep sirkuit lentur ngasilake sambungan tekanan sing stabil lan dhuwur. Mundhakake tutup ngeculake tekanan kanggo ijol-ijolan utawa ngganti circuitry. Seri iki kalebu versi siji lan kaping pindho ing thru-hole utawa SMT sing dipasang ing orientasi vertikal utawa horisontal.

2. Produk liyane digunakake ing peralatan elektronik, kayata monitor, instrumen elektronik, motherboard komputer, papan kontrol program, LED, kamera digital, pamuter MP4, macem-macem disk panyimpenan sing bisa dicopot, telpon tanpa kabel, ceramah walkie, ponsel , peralatan omah digital lan dolanan elektronik, sepur kanthi kacepetan dhuwur, penerbangan, stasiun komunikasi, Militer lan sapanunggalane


2-FPC 0.5-XXRMXX011-FPC 0.8-XXRMUXX01-FPC 2.54-XXSTBX00


Range Konektor FFC Kasedhiya minangka:
0,3,0.5, 0.8, 1.0,1.25, pitch konektor 2.54mm
Gunung lumahing
Entuk sisih lan Top
Bagéan sisih sisih sisih ndhuwur - Pilihan kontak paling ndhuwur lan ngisor
ZIF (Pasukan Serat Zero)
Geser lan flip gaya aktuator kunci

Spesifikasi:
Material Lan Rampung:
Insulator: LCP
Kunci: PPS
Sisipake Spring: Phonor Bronze,
Plate Matte Tin
Area Platform Solder: Phosphor
Tembaga, Plato Matte Tin

Listrik:

Tegangan: 500 V AC (rms) / DC

Saiki: 0,5 A AC (rms) / DC
Resistance Hubungi: 20 mΩ max (dhisikan)

Rintangan Penebat: 800 MΩ min
Operating Temp: -20 ° -85 °








Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki