Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Kepala Wanita
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Seri Kepala Wanita

Kategori produk dari Seri Kepala Wanita , kami produsen khusus dari Cina, Header Pin Wanita , Konektor Wanita Pcb pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Header Pin Pin R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Header Pin Pin 0.8mm

Liyane

Header pin 1.0mm

Liyane

Headset Pin 1.27mm

Liyane

Header pin 2.0mm

Liyane

Header Pin Pin 2.54mm

Liyane

Bagean Kepala Kepala Wanita Liyane

1.ANTENK FEMALE HEADER Series Receptacle Strips minangka pirang-pirang soket sing ditawakake kanthi pirang-pirang ukuran lan profil sing dirancang kanggo nyukupi .100 "syarat soket pitch. Kasedhiya ing baris tunggal, Dual lan Triple, sing diwenehake ing Lurus, Angle Kanan, SMT, Bottom Entri lan Nganggo gaya pemasangan PCB .. Saben jinis duwe sistem kontak sing dirancang khusus sing nggunakake aksi kawin sing ngusir lan ngasilake sambungan gaya normal kanthi nganggo emas, timah utawa plating emas selektif. Kabeh kasedhiya karo Standard utawa Hi-Temp Penebat termoplastik. Kurban SMT kasedhiya karo pilihan pilihan lan nyelehake bantalan lan paket tape lan reel.

2. Produk liyane digunakake ing peralatan elektronik, kayata monitor, instrumen elektronik, motherboard komputer, papan kontrol program, LED, kamera digital, pamuter MP4, macem-macem disk panyimpenan sing bisa dicopot, telpon tanpa kabel, ceramah walkie, ponsel , peralatan omah digital lan dolanan elektronik, sepur kanthi kacepetan dhuwur, penerbangan, stasiun komunikasi, Militer lan sapanunggalane

2.54mm Famale pin headers 180°2.54mm Famale pin headers 90°2.54mm Famale pin headers SMT

2,54 header pin sing misuwur

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 3.0 Amp
Rintangan Penebat: 1000M ohms min
Resistance Hubungi: 20M ohms max
Kasedhiya Dielectric: AC500V
Suhu Operasi: accommodation ° C nganti + 125 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Bahan Insulator: PBT, UL 94V-0 Ireng




Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki