Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Serangan Blok Terminal > Umpan Liwat Bagean Terminal
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Umpan Liwat Bagean Terminal

Kategori produk dari Umpan Liwat Bagean Terminal , kami produsen khusus dari Cina, Feed Liwat Terminal Blok , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Umpan Liwat Bagean Terminal Supplier

Feed Liwat Terminal Blok.

Ing electrotechnics, terminal kasebut nuduhake terminal lan dirancang kanggo mbukak produksi terminal. Jinis kasebut kaperang dadi bolongan siji, bolongan dobel, soket, pancing, lan sapiturute saka bahan kasebut, plating perak tembaga, plating seng tembaga, tembaga, aluminium, wesi, lan liya-liyane fungsine utamane kanggo ngirim sinyal listrik utawa nindakake listrik. Blok unit terminal kasebut "sethithik", lan siji wiring kabel yaiku "sethithik". Biasane tabel sing diarani minangka nomer serial saka terminal, sing duwe definisi beda ing macem-macem aplikasi. "Jie" lan "bit" duwe teges sing padha, nanging diarani kanthi beda. Klompok digawe saka bagean.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki