Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Seri Konektor DVI
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Seri Konektor DVI

Kategori produk dari Seri Konektor DVI , kami produsen khusus dari Cina, Penyambung Dvi , Penyambung Wanita Dvi pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Konektor Sambungan Dvi Hdmi R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Seri Konektor DVI Supplier

Konektor Antaruka DVI Seri Digital Video Interface minangka antarmuka digital standar kanggo panel flat, kertu grafis video, monitor, lan unit HDTV. Seri kasebut kalebu DVI-D (Digital), DVI-A (Analog) lan DVI-I (Integrasi Digital / Audio). Blades lemah sing unik menehi kinerja kecepatan kanthi rega sing murah. Kasedhiya ing reseptor Gunung Lurus utawa Kanan PCB gunung lan konektor kabel lanang kawin. Dheweke ndhukung tingkat transfer data 4,95Gbps kanthi voltase dielektrik sing ora ana 500VAC. Saben versi nampilake kontak sing dirancang khusus sing nambah kinerja sinyal lan tameng aloi seng sing nyuda gangguan elektromagnetik (EMI).



Konektor Kabel Visual Visual Digital

Konektor DVIKanggo tekane teknologi kayata pemain DVD, televisi definisi tinggi, lan malah kabel digital, kabutuhan kabel lan konektor sing luwih maju saya tambah akeh. Antarmuka Visual Digital (DVI) minangka salah sawijining tanggapan sing luwih akeh kanggo sesambungan karo sistem interaktif, mbisakake sistem digital disambung menyang tampilan tampilan. Nanging kabel lan konektor DVI uga bisa rumit, lan bisa uga dadi bingung antarane High Definition Multimedia Interface (HDMI) lan DVI. Sanajan rong sistem akeh, padha karo layanan teknologi digital beda.


Antarmuka Visual Digital

Sistem lawas ora mesthi sistem kuna. Sanajan DVI ndhisiki HDMI, umume digunakake ing setelan bisnis lan domestik. Konektor DVI dirancang kanggo ngatasi transmisi data digital, nggabungake telung saluran transmisi ing saben tautan konektor. Bandwidth maksimum kanggo transfer data yaiku 165 megahertz, sing cukup nganti 165 yuta piksel per detik. Data dikodifikasi kanggo transfer efektif, nanging tautan tunggal bisa ngatasi sekitar 4,95 gigabits per detik. Link kaping pindho bisa ngatasi jumlah kaping pindho.


Amarga kabel DVI nggawa informasi liwat bandwidth 165 megahertz, bisa entuk resolusi digital sing lengkap. Nggunakake konektor link pindho nambah kacepetan transmisi, nanging mbutuhake kabel liya. Nanging, ora akeh piranti sing gumantung mung pindho link DVI, saengga teknologi iki bisa digunakake kanthi dhasar sing dikarepake.


Jinis Konektor DVI

Ana telung kategori konektor kabel DVI sing umum: DVI-Digital (DVI-D), DVI-Integrated (DVI-I), lan DVI-Analog (DVI-A). Nanging, umume konektur dadi siji saka rong klompok pisanan.


Konektor DVI standar dawane 37 mm lan duwe 24 pin, 12 sing digunakake kanggo sesambungan siji. Nalika analog melu, papat pin tambahan sing dibutuhake kanggo ndhukung garis tambahan sinyal analog. Sampeyan ora bisa nyabrang saka sumber digital menyang tampilan analog utawa kosok balene. Ing kedadeyan kasebut, konektor terpadu bisa dadi pilihan sing paling apik. Ana limang jinis konektor DVI sing umum.

LinkI-I Single

Konektor jenis iki duwe telung larik, saben kanthi nem pin. Ana rong kontak. Amarga konektor wis Integrasi, bisa digunakake karo aplikasi analog lan digital.

Link Dobel-DVI-I

Konektor link dual-I dual uga bisa digunakake karo aplikasi digital lan analog, nanging dikonfigurasi kanthi pin luwih kanggo nggayuh sambungan dual. Ana telung larik kanthi wolung pin saben, uga rong kontak.

LinkI Tunggal DVI-D

Dirancang khusus kanggo aplikasi digital, konektor link DVI-D nduwe telung larik enem pin, lan katon kaya konektor link DVI-I. Nanging, konektor DVI-D ora ana kontak.

Link Dwi DVI-D

Uga digawe khusus kanggo aplikasi digital, sambungan dual DVI-D luwih akeh pin (telung larik wolung) kanggo sesambungan dual. Kaya tautan tunggal DVI-D, konektor sambungan dual dual-D ora duwe kontak.

DVI-A

Konektor jinis tartamtu iki mung bisa digunakake kanggo aplikasi analog, lan duwe telung larik pin. Siji baris duwe limang pin, siji duwe papat pin, lan larene pungkasan duwe telung pin. Kaya konektor link tunggal, konektor link DVI-A duwe rong kontak.



Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki