Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambung Kabel Ribbon Series > Celup Konektor IDC
PRODUCT CATEGORIES
Layanan Online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Celup Konektor IDC

Kategori produk dari Celup Konektor IDC , kami produsen khusus dari Cina, Konektor Dip , Nyambungake Konektor pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Celup Konektor Langsung Langsung R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Celup Konektor IDC Supplier

Konektor pemutus plug antena Pencelupan Konektor pemutusan pemindahan dirancang kanthi cepet lan efektif mungkasi kabel datar ing macem-macem aplikasi. Gaya mandap IDC wis migrasi lan dileksanakake dadi macem-macem gaya konektor amarga linuwih lan gampang digunakake. Klik ing bagean sub sing cocog ing ngisor iki gumantung konektor utawa aplikasi pilihan. Kisaran jangkoan saka 1.27mm, 2.0mm, lan 2.54mm ing kene.

Dip Plug Connector



Spesifikasi Kunci Konektor Plug IDIP DIP / Fitur Khusus:
Bahan:
Insulator: PBT, kaca sing dikuatake, dirating UL94V-0
Hubungi: perunggu fosfor utawa kuningan
Spesifikasi listrik:
Jarak: 1.27 / 2.0 / 2.54mm
Rating saiki: 1A, 250V AC
Resistensi kontak: 30M Ohm (maksimal)
Resistensi isolasi: 3.000M Ohm, menit
Voltase tahan dielektrik: 500V AC sak menit
Suhu operasi: -40 nganti +105 derajat Celcius
Dipungkasi nganggo kabel pita datar 1,27mm
Jumlah kontak: 06,08, 10, 12, 14, 16, 20, 24, 26, 30, 32,34, 40, 50, 60 lan 64P
Kanthi tandha RoHS
Digunakake kanggo kabel pita


Aplikasi Konektor Plug DIP

Kawat menyang Papan
Ndhaptar ing Industri: PC, IPC, Elektronik Konsumen, Otomotif, Peralatan Rumah Tangga, Medis

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki