Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > DIN41612 Wanita Dpi E Tipe Dhuwur Dhuwur
DIN41612 Wanita Dpi E Tipe Dhuwur Dhuwur
  • DIN41612 Wanita Dpi E Tipe Dhuwur Dhuwur

DIN41612 Wanita Dpi E Tipe Dhuwur Dhuwur

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DFS-XX-XXX-D06

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Female

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk


Produsen: ANTENK ELEKTRONIK., CO LTD.

Rega sing rebat, berkualitas tinggi, kiriman cepet, balesan cepet. UL, Roh, Reach liwati.

Slogan perusahaan: klompok wong, siji jantung, kerja bareng, bakal menang
Misi Perusahaan: Nyambungake Donya lan Nyambungake Mbesuk
Visi Corporate: Dadi Dhaptar Konektor Konektor sing Terkenal
Nilai: Rajin, Ngatur Syukur lan Kejujuran

Jeneng produk: DIN41612 Wanita Dpi E Jenis Dhuwur Dhuwur
Konektor 48 Posisi (5.08X5.08)


Tanggal Teknis
terminal solder: 1.0x1.0mm
bahan omah: PBT GF30
Aplikasi: Konektor PCB
Pitch: 5.08mm
Orientasi: Dpi
Gender: Wadon
Nomer Nom: 48
Mandap: Dijual
Loro terminasi: 4mm
Suhu Operasi Max: 125 ° C
Jarak udhara lan-pesawat: 3mm
Data RATE 1Gbit / s Siklus Mating: 500
Standar ; IEC60603-2
Konfigurasi : Tipe E

DFS-XX-XXX-D06 DIN41612 Vertical Female E Type High Power Connectors 48 Positions(5.08X5.08)



Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki