Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Din41612 Jenis pas tekan vertikal E lanang 160P
Din41612 Jenis pas tekan vertikal E lanang 160P
  • Din41612 Jenis pas tekan vertikal E lanang 160P

Din41612 Jenis pas tekan vertikal E lanang 160P

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DMS-XX-XXX-509

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Male

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: pengepakan tas, Kemasan tabung, pengepakan gulungan

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: Cina

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co., Ltd. ngluncurake produk elektronik Din41612 Vertical press type C male 128P

Konektor DIN 41612 akeh digunakake ing sistem listrik adhedhasar rak. Kinerja standar konektor kasebut yaiku kapasitas nggawa 2 A saben pin lan voltase kerja 1000 V. Kaloro tokoh kasebut bisa uga beda-beda amarga kahanan keamanan lan lingkungan.
Panganggone utama konektor DIN 41612 yaiku konektor PCB lan motherboard, sing dadi utama yaiku dewan kanggo sambungan sing bisa dipercaya.

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Resistansi Isolasi: 100000MΩ min. Ing DC 100V
Resistensi Kontak: maksimal 20MΩ
Tahan Tegangan: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Plating Hubungi: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan Pasukan: 160 pin maks.150N
Mundur: 0,15N mnt. Saben kontak individu

DMS-XX-XXX-509 Din41612 Vertical press fit type E male 160P















































































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki