Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Din41612 Pencet vertikal jenis C lanang 128P
Din41612 Pencet vertikal jenis C lanang 128P
  • Din41612 Pencet vertikal jenis C lanang 128P

Din41612 Pencet vertikal jenis C lanang 128P

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DMS-XX-XXX-403

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Male

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd ngluncurake produk cetakan Din41612 Dpi jinis pas C lanang 128P elektronik produk

DIN 41612 Konektor digunakake ing sistem listrik adhedhasar rak. Kinerja standar konektor kasebut yaiku kapasitas nggawa 2 A per pin saiki lan 1000 V voltase kerja. Kaloro tokoh kasebut bisa uga variabel amarga kahanan lingkungan lan kahanan lingkungan.
Panggunaan utama DIN 41612 konektor yaiku konektor PCB lan papan indon, katrangan utama bakal dadi papan dheweke supaya bisa dipercaya sambungan.

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Rintangan Penebat: 100000MΩ min.at DC 100V
Ketahanan kontak: 20MΩ max
Tahan voltase: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Hubungi Plating: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan sisipan: 128 pin max.120N
Angkatan mundur: 0.15N min.per kontak individu

403













































































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki