Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > DIN41612 Jenis meneg pas jenis c wanita 128P
DIN41612 Jenis meneg pas jenis c wanita 128P
  • DIN41612 Jenis meneg pas jenis c wanita 128P

DIN41612 Jenis meneg pas jenis c wanita 128P

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DFS-XX-XXXX-404

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Female

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd ngenalake produk elektronik DIN 41612 Jenis Burung Vertikal 48 Positions .

Baris konektor iki kalebu modul kanthi kapadhetan kontak dhuwur kanggo voltase sithik; lan modul kanthi kapadhetan kontak sing kurang kanggo voltase sing dhuwur. Konektor standar lan kuwalik kanggo sirkuit dicithak cocog karo standar nasional lan internasional.

SPESIFIKASI

Rating Saiki: 2.0Amp

Rintangan Penebat: 100000MΩ min.at DC 100V

Ketahanan kontak: 20MΩ max

Tahan voltase: AC 1000V Kanggo 1 Menit

Suhu Operasi: -55 ° Cto + 105 ° C

Bahan Hubungi: Perunggu Phosphor

Hubungi Plating: Au utawa Sn Over Ni

Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0

Pasukan sisipan: 128 pin max.120N

Angkatan mundur: 0.15N min.per kontak individu

DFS-XX-XXXX-404 DIN41612 Vertical press fit type c female 128P



































































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki