Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Konektor IDC DIN41612 Vertical Wanita 3 Row
Konektor IDC DIN41612 Vertical Wanita 3 Row
  • Konektor IDC DIN41612 Vertical Wanita 3 Row

Konektor IDC DIN41612 Vertical Wanita 3 Row

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DID-XX-XXX-3R

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Female

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd ngenalake produk elektronik DIN41612 Jenis Jenis Menyang IDC Konektor 3Row .

DIN 41612 minangka standar DIN kanggo konektor listrik sing akeh digunakake ing sistem listrik adhedhasar rak. Standardisasi konektor minangka pre-wajib kanggo sistem mbukak, ing ngendi pangguna ngarepake komponen saka macem-macem pembekal bisa digunakake bareng. Tipe wanita lan jinis lanang biasane digunakake bebarengan. Kita kudu duwe 2.54mm lan 5.08mm kanggo pilihan sing apik.

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 3.0Amp
Rintangan Penebat: 1000MΩ min.
Ketahanan kontak: 30MΩ max
Tahan voltase: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Hubungi Plating: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0

DID-XX-XXX-3R Vertcal Female Type IDC Connector -Model

































































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki