Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Konektor IDIN DIN41612 Wanita 2
Konektor IDIN DIN41612 Wanita 2
  • Konektor IDIN DIN41612 Wanita 2

Konektor IDIN DIN41612 Wanita 2

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DID-XX-XXX-2R

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Female

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd ngenalake produk elektronik DIN41612 Jenis Menarik IDC Konektor 2 Row .

Layanan Kita
Kualitas paling apik, umume produk digawe saka ourselvs.
Rega sing murah, paling murah ing tingkat kuantitas sing padha.
3. wangsulane kanthi 24 jam.
Pangiriman kanthi stabil, barang-barang saham bakal dikirim sajrone telung dina lan barang sing diwenehake khusus bakal dikirim
ing limang dina sanalika nampa dhuwit T / T.
5. Kabeh jinis produk liwati ROHS, ekspor REACH
6.Inspeksi: 100% dites sadurunge pangiriman
7.Gunakake kanggo urutan ODM / OEM
8.Paringi kontak supaya kita bisa menehi kualitas sing paling apik, rega saingan lan pangiriman pas.
DID-XX-XXX-2R Vertcal Female Type IDC Connector -Model






























































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki