Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Konektor Plug DIN41612 120 Posisi
Konektor Plug DIN41612 120 Posisi
  • Konektor Plug DIN41612 120 Posisi

Konektor Plug DIN41612 120 Posisi

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DMS-120-XJX-503

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Male

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd ngenalake konektor Trek Rugget Tipe DIN41612 120 Posisi Posisi 120 Posisi .

a.Produksi pangembangan lan desain logam lan plastik, tliti ngecor punch kanthi kecepatan kanthi cepet, cetakan injeksi plastik lan pemasangan otomatis kanthi dhukungan Skill R&D uga kabeh proses ditindakake ing omah sing bisa ngirit biaya lan ngontrol kualitas saben proses produksi kanthi awake dhewe
b.Iku ngurmati istilah pelanggan kanggo nglindhungi proyek privasi pelanggan
c.Semua Produk tundhuk karo syarat ROHS

SPESIFIKASI:
1.Material lan Plating:
1.1 Perumahan: PBT + 30% GF UL94V-0
1.2 Kenalan: Kuningan
1.3 Plating Hubungi:
G = Lampu kilat emas dilapis kabeh, Ni ing ngisor dilapisi
T = Timah timah kabeh, Ni ana dilapisi kabeh
S = Lampu kilat emas diluncurake ing area kontak, timah PLATED
SOLDER TAIL, Ni ana kabeh
2. Watak Eklektronis:
2.1 Rating saiki: 2 AMPS
2.2 Rintangan kontak: 20 mohms
2.3 Rintangan penebat: 1000 mohms min @ 500V DC
2.4 voltase Dielectric kanthi: 1000V AC / menit
2.5 Suhu operasi: -55 ° C nganti + 125 ° C

DMS-120-XJX-503 DIN 41612 Vertical Plug Type R Connectors 120 Positions































































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki