Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Konektor Plug Tangan DIN41612 120 Posisi
Konektor Plug Tangan DIN41612 120 Posisi
  • Konektor Plug Tangan DIN41612 120 Posisi

Konektor Plug Tangan DIN41612 120 Posisi

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DMR-120-AJX-502

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Gender: Male

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd ngenalake produk elektronik Dwi Tangan Plancong Kanan DIN41612 .

Antenk Electronics Co, Ltd mapan ing Shenzhen. Saiki kita dadi pabrikan konektor lan terminal listrik ing China. Wiwit diwiwiti, Antenk wis nglumpukake profesional sing profesional ing lapangan iki. Ing wektu sing padha, kita ngupayakake sing cocog karo syarat pelanggan, kanthi output taunan anyar, kualitas sing dipercaya, pangiriman ing wektu lan rega kompetitif. Iki minangka prestasi saka Antenk. Perkembangan kanthi cepet ing taun-taun kepungkur uga entuk kapercayan pelanggan ing pasar global.

SPESIFIKASI:
1.Material lan Plating:
1.1 Perumahan: PBT + 5% PC UL94V-0
1.2 Kenalan: Kuningan
1.3 Plating Hubungi:
G = Lampu kilat emas dilapis kabeh, Ni ing ngisor dilapisi
T = Timah timah kabeh, Ni ana dilapisi kabeh
S = Lampu kilat emas diluncurake ing area kontak, timah PLATED
SOLDER TAIL, Ni ana kabeh
2. Watak Eklektronis:
2.1 Rating saiki: 2 AMPS
2.2 Rintangan kontak: 20 mohms
2.3 Rintangan penebat: 1000 mohms min @ 500V DC
2.4 voltase Dielectric kanthi: 1000V AC / menit
2.5 Suhu operasi: -55 ° C nganti + 125 ° C

DMR-120-AJX-502 DIN 41612 Right Angle Plug Type R Connectors 120 Positions






























































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki