Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Konektor Wadon Wanita DIN41612 120 Posisi
Konektor Wadon Wanita DIN41612 120 Posisi
  • Konektor Wadon Wanita DIN41612 120 Posisi

Konektor Wadon Wanita DIN41612 120 Posisi

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DFS-120-AJX-501

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Female

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co., Ltd. ngenalaken DIN41612 Kanan Angle Female Lengkap (120 Positions) elektronik Koleksi R Konektor.

DIN minangka sistem konektor dewan papan ke 2 papan Piagam Eurocard standar ing papan 2.54mm. Dikembangake ing pungkasan taun 1970-an, enggal dadi produk sing unggul ing aplikasi telekomunikasi, industri, lan militer.

SPESIFIKASI:
1.Material lan Plating:
1.1 Perumahan: PBT + 5% PC UL94V-0
1.2 Kenalan: Tembaga Phosphor
1.3 Plating Hubungi:
G = Lampu kilat emas dilapis kabeh, Ni ing ngisor dilapisi
T = Timah timah kabeh, Ni ana dilapisi kabeh
S = Lampu kilat emas diluncurake ing area kontak, timah PLATED
SOLDER TAIL, Ni ana kabeh
2. Watak Eklektronis:
2.1 Rating saiki: 2 AMPS
2.2 Rintangan kontak: 20 mohms
2.3 Rintangan penebat: 1000 mohms min @ 500V DC
2.4 voltase Dielectric kanthi: 1000V AC / menit
2.5 Suhu operasi: -55 ° C nganti + 125 ° C

501

























































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki