Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > DIN41612 Plug Tekan Tekan Pencet-Cocog 120 Posisi
DIN41612 Plug Tekan Tekan Pencet-Cocog 120 Posisi
  • DIN41612 Plug Tekan Tekan Pencet-Cocog 120 Posisi

DIN41612 Plug Tekan Tekan Pencet-Cocog 120 Posisi

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DMS-XX-XXX-310

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Male

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co, LtdKroduksi Plug Dipanjang DIN41612 Tipe Lengkap R konektor pen-Fit 120 Posisi produk elektronik.

DIN 41612 minangka standar DIN kanggo konektor listrik sing akeh digunakake ing sistem listrik adhedhasar rak. Standardisasi konektor minangka prentah kanggo mbukak sistem, ing ngendi pangguna ngarepake komponen saka macem-macem pembekal bisa digunakake bareng. Pangguna konektor DIN 41612 sing paling misuwur yaiku ing sistem VMEbus. Dheweke uga digunakake dening NuBus. Standar kasebut banjur ditambahake menyang standar internasional IEC 60603-2 lan EN 60603-2.

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Rintangan Penebat: 100000MΩ min.at DC 100V
Ketahanan kontak: 20MΩ max
Tahan voltase: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Hubungi Plating: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan sisipan: 120 pin max.118N
Angkatan mundur: 0.15N min.per kontak individu

DMS-XX-XXX-310 Vertical Plug Extended Type R press-Fit Connectors 120 Positions-Model































































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki