Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Konektor Plug DIN41612 48 Posisi
Konektor Plug DIN41612 48 Posisi
  • Konektor Plug DIN41612 48 Posisi

Konektor Plug DIN41612 48 Posisi

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DMS-XX-XXX-316

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Male

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd.Produksi DIN41612 Tipe Plug Vertikal Setengah R Sambungan Press-Fit 48 Komplementasi produk elektronik.

Solusi mandeg - Kita ngasilake blok terminal, konektor lan enclosure. saliyane kita duwe perusahaan dagang minangka tim profesional liyane sing bisa mbantu klien kanggo ngeksploitasi produk elektronika sing larang regane ing china. Kita ngarep-arep nggawe bisnis karo sampeyan ing ngarep kanthi rega kompetitif, kualitas lan layanan sing apik.

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Rintangan Penebat: 100000MΩ min.at DC 100V
Ketahanan kontak: 20MΩ max
Tahan voltase: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Hubungi Plating: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan sisipan: 48 pin max.45N
Angkatan mundur: 0.15N min.per kontak individu

DMS-XX-XXX-316 Vertical Plug Type Half R Compliant press-Fit Connectors 48 Positions-Model























































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki