Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > DIN41612 Konektor Wanita Wulu Sing tepat 150 Posisi
DIN41612 Konektor Wanita Wulu Sing tepat 150 Posisi
  • DIN41612 Konektor Wanita Wulu Sing tepat 150 Posisi

DIN41612 Konektor Wanita Wulu Sing tepat 150 Posisi

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DFR-XX-XXX-307

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Gender: Female

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd ngenalake produk elektronik Jenis R Konektor Titik Wenjang Tengen Tengen Tengen .

Antenk duwe kepentingan ing pasar global, rute tingkat tinggi domestik sing stabil, saiki kita nindakake bisnis karo negara liya lan wilayah. Saben taun kita melu pameran elektronik sing misuwur lan domestik supaya bisa ningkatake regane merek lan produk anyar, kabeh wong Antenk bakal ngupayakake upaya bareng kanggo nggawe perusahaan konektor tingkat global.

SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Rintangan Penebat: 100000MΩ min.at DC 100V
Ketahanan kontak: 20MΩ max
Tahan voltase: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Hubungi Plating: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan sisipan: 150 pin max.140N
Angkatan mundur: 0.15N min.per kontak individu
DFR-XX-XXX-307 Right angle Female Type R Connectors 150 Positions-Model














































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki