Komunikasi karo Supplier? Supplier
Bob Yang Mr. Bob Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 Email:overseas@antenk.com
Home > Produk > Sambungake PCB Series > Konektor Din41612 > Konektor Tanduran DIN41612 Plug Dering 32 Posisi
Konektor Tanduran DIN41612 Plug Dering 32 Posisi
  • Konektor Tanduran DIN41612 Plug Dering 32 Posisi

Konektor Tanduran DIN41612 Plug Dering 32 Posisi

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,FCA
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Unduh:

Dhasar Info

Model No.: DMS-XX-XXX-212

Interface Type: AC/DC

Operating Frequency: High Frequency

Support Card Number: Other

Material: Brass

Gender: Male

Certification: SGS, Other

Application: Aerospace Projects, Industrial Projects, Railway, Military Aviation, Other

Poles: Other

Pin: Brass

Housing: Plastic

Classification: Other

Additional Info

Packaging: ngemas tas, Tube packing, reel packing

Produktivitas: 100000K/month

Brand: ANTENK

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kemampuan Supply: 100000K/month

Certificate: ISO9001

Kode HS: 8536909000

Port: SHENZHEN,SHENZHEN

Deskripsi Produk

Shenzhen Antenk Electronics Co, Ltd ngenalake produk Elektronik DIN41612 Duwe Plug Setengah Q Sambungan Tekan-Fit 32 Tutul Produk elektronik.

Keuntungan
1. Engineer duwe pengalaman luwih saka 10 taun babagan desain abah wiring supaya kita bisa makarya karo sampeyan kanggo nemokake solusi sing paling apik kanggo ora mung nyukupi syarat nanging uga ngontrol biaya.
2.Small kumpulan, Akeh jinis
3.Kualitas kanthi rega sing menarik.
4. Pangiriman kanthi nyata
5. transportasi sing gampang
6.Free Sampel bisa diwenehake sawise kutipan dikonfirmasi, butuh nganti 3 ~ 5 dina kerja.
SPESIFIKASI
Rating Saiki: 2.0Amp
Rintangan Penebat: 100000MΩ min.at DC 100V
Ketahanan kontak: 20MΩ max
Tahan voltase: AC 1000V Kanggo 1 Menit
Suhu Operasi: -55 ° C nganti + 105 ° C
Bahan Kontak: Kuningan
Hubungi Plating: Au utawa Sn Over Ni
Bahan Insulator: PBT + 30% GF UL 94V-0
Pasukan sisipan: 32 pin max.30N
Angkatan mundur: 0.15N min.per kontak individu

DMS-XX-XXX-212 Vertical Plug Type Half Q Compliant Press-Fit Connectors 32 Positions-Model














































Kategori Produk : Sambungake PCB Series > Konektor Din41612

Email menyang supplier iki
  • Mr. Bob Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki